Ekonomi

O bankalar, birikimlerinizi oturduğunuz yerden artırmaya yemin etti! Hiçbir şey yapmadan, oturduğunuz yerden 850 TL kazanmanız mümkün! Getiri oranları

Gündelik hayatın, döviz kurları ve altın piyasasında yaşanan ani yükselişlerden ötürü giderek pahalılaşması, ellerinde Türk Lirası cinsinden birikimleri olan vatandaşların paniklemesine sebep oldu. Birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek ve bu sayede de yaşanan ekonomik krizin etkilerinden en az zarar ile kurtulabilmek isteyen vatandaşlar, bu isteklerine hizmet edebilecek bankacılık kampanyalarını araştırmaya başladılar.

Vatandaşların, birikimlerini en iyi şekilde değerlendirme isteklerine bazı özel bankalardan olumlu yanıt geldi. Sektörde hizmet veren özel bankalar, mart ayı için özel olarak belirlemiş oldukları mevduat faizi oranlarını açıkladılar.

Alternatif Banka 32 Günlük Mevduat Faizi Oranı

Açıkladığı kısa vadeli getiri oranları ile dikkat çeken bankalardan biri olan Alternatif Bank, mart ayı için özel olarak belirlemiş olduğu faiz oranını açıkladı. Bankanın resmi kanalları aracılığı ile kamuoyu ile paylaşılan getiri oranı, 32 günlük vade için yüzde 20,50 olarak belirlendi. Buna göre ilgili bankaya 32 gün karşılığında 50 bin TL’lik birikimini yatıran vatandaşlara, 853,70 TL kazanma fırsatı sunulmuş oldu.

Fibabanka 32 Günlük Mevduat Faizi Oranı

Mart ayı getiri oranlarını açıklayan bankalar arasında ikinci en yüksek getiriye sahip olan banka, söz konusu oranı yüzde 20 olarak açıkladı. Buna göre ilgili bankaya 32 günlük vade karşılığında 50 bin TL’lik birikimini yatıran vatandaşlara, 832,88 TL kazanma fırsatı sunulmuş oldu.

On Hesap 32 Günlük Mevduat Faizi Oranı

Mart ayı getiri oranlarını açıklayan bankalar arasında üçüncü en yüksek getiri oranına sahip olan On Hesap, 32 günlük vade için getiri oranını yüzde 19,75 olarak duyurdu. Buna göre ilgili hesaba 50 bin TL’lik birikimini yatıran vatandaşlara, 32 günün sonunda 822,47 TL kazanma fırsatı sunulmuş oldu.