Ekonomi

O bankalardan nefes kesen teklif geldi! Nakit sıkıntısına son!

3 bankadan vatandaşı sevindiren haber geldi. 50.000 TL ihtiyaç kredisi vereceklerini açıkladılar. Kredinin vadesi ve şartları merak konusu oldu. Peki bu krediyi hangi bankalar verecek?

50.000 TL ihtiyaç kredisini açıklayan bankalar şartları ve vadeleri de açıkladı. Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve ING 50.000 TL ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlar için can simidi oldu. Borcunu borç ile ödemek isteyen ve kişisel ihtiyaçlar harcamalarını yapmak isteyen vatandaşlar bu bankaların kredilerine başvurmaya başladı. Tam 50.0000 TL olan bu ihtiyaç kredisi vatandaşların nakit sorununu ortadan kaldırmak için büyük bir fırsat oldu. Bu fırsattan kimlerin ve nasıl yararlanacağı ise büyük bir soru haline geldi.

50.000 TL ihtiyaç kreşinin vadesi merak konusu oldu

Nakit sorunu yaşamakta olan vatandaşlar bankaların sunmuş oldukları fırsatları dört gözle takip etmektedir. Tam da bu esnada Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve ING 50.000 TL ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Bu açıklama ile beraber nakit sorunu yaşayan vatandaşların yüzü güldü. İhtiyaç sahiplerinin kafasında vade sorusu belirdi. Bankalardan bu soru için yanıt gecikmedi. 36 ay vadeli ve 50.000 TL’ye varan düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sunduklarını açıkladılar. Başvurular ise Ocak ayının sonuna kadar alınmaya devam edecek.

Başvuru şartları, nerede ve nasıl yapılacak?

Nakit sorunu yaşayan vatandaşları cezbedecek bir fırsat sunan Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve ING bankası başvuru şartlarını açıkladı. Bu 3 bankanın müşterisi olmanız yeterli olacaktır. İnternet şubesi üzerinden kolaylıkla bu 50.000 TL değerinde olan ihtiyaç kredisi başvurabilirsiniz. Faiz oranının düşük olması da tercih sebebi olmaktadır. Ziraat Bankası, Garanti Bankası ve ING mobil uygulamaları sayesinde kolaylıkla bu ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirsiniz. Acil nakit ihtiyacı olanlar için nefes kesen bir fırsat. Üstelik ATM’lerden kolaylıkla bu krediyi çekilebilecektir. Yalnız, kredi kullanmadan önce, geri ödeme planını ve bankaların belirlemiş olduğu şartları dikkatlice incelemek büyük bir önem taşımaktadır. Kampanyanın detayları için Bankaların sitelerinden inceleme yapabilirler.