O belediyeye personel alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden başvuru!

Düzce Çilimli Belediyesi, su hazırlama işçisi olarak istihdam edilecek 14 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 20 Mayıs 2024 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor. İşte detaylar...

Başvuru Şartları ve Süreci

Çilimli Belediyesi’nin yapacağı personel alımına başvurmak isteyen adayların en az ilköğretim mezunu olmaları, 20 Mayıs 2006 tarihinden sonra doğmuş olmaları ve 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekiyor. Başvurular, hem kadın hem de erkek adaylar için mümkün. Adaylar, İŞKUR İş İlan No (00008287331) ile başvurularını gerçekleştirebilirler.

Başvuruların Yapılacağı Yerler

Başvuru süreci noter kurasına katılmak isteyen adaylar için oldukça önemli. Adaylar, başvurularını tamamlayarak noter kurasına katılabilirler. Başvuruların İŞKUR internet sitesi, telefon numarası 170 ve hizmet noktaları üzerinden yapılabileceği belirtiliyor.

Çilimli Belediyesi’nin personel alımı için duyurduğu bu fırsattan yararlanmak isteyen adayların başvuru sürecine dikkat etmeleri ve gerekli şartları sağlamaları önemli. Bu alımlar, iş arayanlar için önemli bir istihdam fırsatı sunuyor.

Exit mobile version