GündemMagazin

O görüntüler ile ilgili flaş gelişme! Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu test sonucu açıklandı!

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı’nın internette yayınlanan videosu gündeme bomba gibi düşmüştü. Söz konusu görüntülere ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Avukat Emek Emre, ünlü ismin Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir laboratuvarda cumartesi günü test yaptırdığını ve tüm uyuşturucu panelleri yönünden negatif çıktığını açıkladı.

Şeyma Subaşı’nın internette yayınlanan videosu ile ilgili olarak Avukat Emek Emre basın açıklaması yayınladı. Yapılan basın açıklamasında, “Kendisi hakkında kullanılan suçlayıcı dil nedeniyle müvekkil, TC Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan bir laboratuvara müracaat ederek test yaptırmış ve yapılan test sonucu da tüm uyuşturucu panelleri yönünden negatif çıkmıştır. “ ifadeleri kullanıldı.

Yapılan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:


“Uyuşturucu Madde Kullandı” ifadesi ile servis edilen görüntünün müvekkil hakkında suç isnadı olduğuna ilişkin tereddüt yoktur. Türk Ceza Kanununun 191. Maddesi gereği uyuşturucu madde kullanma veya bulundurma suçtur. Müvekkil hakkında kamuoyuna yansıyan görüntülerde müvekkilin uyuşturucu madde kullandığına ilişkin her türlü şüpheden arınmış kesinlikte bir tespit yoktur. Hal böyle iken aksi yönde ifadelerde bulunulması masumiyet karinesinin açık ve ağır ihlalidir. Ayrıca görüntüler yurtdışında çekilmiş olup en az 3 ay öncesine aittir. Kasten Öldürme, Neticesi Sebebiyle Ağırlaşmış yarama gibi daha ağır suçlarda dahi mahkûmiyete ilişkin kesinleşmiş mahkeme kararı olmaksızın “iddiaya göre” ifadesi kullanan, olaya karışanların sadece baş harflerine yer veren ve görüntülere de sansür uygulayan şahısların müvekkil Şeyma SUBAŞI hakkında yapmaya çalıştıkları ise her yönüyle “İtibar suikastidir.” Kendisi hakkında kullanılan suçlayıcı dil nedeniyle müvekkil, TC Sağlık Bakanlığı’na bağlı olan bir laboratuvara müracaat ederek test yaptırmış ve yapılan test sonucu da tüm uyuşturucu panelleri yönünden negatif çıkmıştır (EK. Şeyma SUBAŞI 17.09.2022 tarihli uyuşturucu test raporu)