O ilde belediye resmen açıkladı: 3 ay daha ücretsiz olacak!

Corona virüsü salgını nedeniyle sağlık çalışanlarına verilen toplu ulaşım desteği ile ilgili Kayseri Belediyesi’nden açıklama geldi. Söz konusu açıklamaya göre, ilde sağlık çalışanları için toplu taşıma 3 ay daha ücretsiz olacak.

Tüm dünyayı saran pandemiye karşı sağlık çalışanlarının mücadelesi devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’de illerde sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu ulaşım desteği sağlanıyordu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu desteği 3 ay daha uzattığını duyurdu.

Sağlık çalışanlarının işlerini kolaylaştırmak hepimizin görevi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç toplu ulaşım desteği hakkındaki açıklamasında, “Salgınla mücadele kapsamında belediye olarak sağlık çalışanlarının yanında olmaya büyük gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç sözlerine şöyle devam etti:

“Salgınla mücadelede kapsamında canına dişine takarak fedakar çalışan sağlık çalışanlarımızın işlerini kolaylaştırmak, bu süreçte hepimizin görevi. Bu kapsamda belediye olarak sağlık çalışanlarının yanında olmaya büyük gayret göstereceğiz. Sağlık çalışanlarımıza ücretsiz toplu ulaşım desteğini 3 ay uzatarak sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Exit mobile version