Denizli HaberleriEge HaberleriGündemYerel Haberler

O İlin Valiliğinden Açıklama: Mecbur Kalmadıkça Dışarı Çıkmayın

Tüm yurdu etkisi altına alan sert hava koşulları ve yoğun kar yağışı  nedeniyle birçok ilde yollar ulaşıma kapandı.  Tüm yurt genelinde geçen haftadan bu yana devam eden soğuk hava dalgası Denizli’de hayatı felç etti. Özellikle Denizli’de yaşanan kar yağışı nedeniyle Denizli Valiliği’nden açıklama yapıldı.

Dün akşam saatlerinde Denizli’de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle il beyaza büründü. Özellikle Denizli’nin yüksek kesimlerinde uzun süren kar yağışı nedeniyle yollar ulaşıma kapatıldı. Kar yağışı il genelinde etkili olmaya devam ederken tüm şehir beyaza büründü.

Özel Araç Uyarısı Yapıldı

Olumsuz hava koşullarının sürmesi üzerine vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için açıklama yapan Denizli Valiliği vatandaşlara mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın uyarısında bulundu. Açıklamada, ” Kıymetli Denizlililer, ilimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle yol açma çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için vatandaşlarımızın mecbur kalmadıkça özel araçlarıyla dışarı çıkmamaları ve toplu taşıma araçlarını kullanmaları rica olunur” ifadelerini kullandı.