O Üç Banka Kredi Verme Yarışının Kazanını Oldu; Bugün Çekilecek, Geri Ödeme Üç Ay Boyunca İstenmeyecek! Üstelik Faizler…

Türkiye’de bankaların tüketicilere sağladığı krediler, dönem dönem çeşitli kampanyalar ile daha avantajlı hale getiriliyor. Bu kampanyalar arasında yer alan ve geri ödemelerde ertelemeler sağlaya ihtiyaç kredileri ise, son dönemlerde vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor. Öte yandan ertelemeli ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve ING Bank, üç aya kadar ödemesiz dönem oluşturuyor.

Ziraat Bankası’ndan Üç Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredilerinde sağladığı düşük faiz oranı ve esnek geri ödeme planlarıyla öne çıkıyor. İhtiyaç kredisinin faizlerini aylık yüzde 1,79 oranından başlatan Ziraat Bankası, geri ödemelerde ise, kişiye özel esnek ödeme planları ortaya çıkarabiliyor. Bu esnek ödeme planları arasında yer alan üç aylık ertelemeyi de müşterilerine sağlayan Ziraat Bankası’ndan çekilecek olan 10 bin TL tutarındaki bir ihtiyaç kredisinin aylık taksitiyse yalnızca 407 lira 45 kuruş olarak hesaplanıyor.

QNB Finansbank’tan Üç Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Ertelemeli ihtiyaç kredisi sağlayan bankalardan biri olan QNB Finansbank, üç aya kadar sağladığı ertelemeler sayesinde geri ödemelerin esnek yapılmasına izin veriyor. Aylık faizlerini ihtiyaç kredisinde yüzde 2,21 oranından başlatan QNB Finansbank, vade süresini ise, çekilecek olan kredi miktarına göre değişmekle birlikte en fazla 36 aya kadar sağlayabiliyor. Öte yandan QNB Finansbank’tan çekilecek olan 10 bin TL Değerindeki bir kredinin en uzun vadede taksit tutarları 441 lira 95 kuruş olarak hesaplanıyor.

ING Bank’tan Üç Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Mobil bankacılığından şubelerine kadar tüm bankacılık hizmetleri üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularını kabul eden ING Bank, ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını yüzde 2,29’dan başlatıyor. Kişinin kredi notuna göre bu faiz oranını yükseltebilen ING Bank, ihtiyaç kredilerinin geri ödemelerinde 36 aya kadar sağladığı toplam vade süresinden düşmek koşuluyla üç aya kadar erteleme sunuyor.

Exit mobile version