Gündem

Obama doğruladı: Uzaylılar hakkında flaş açıklama!

Tüm dünya uzaylılar hakkında yapılan açıklama ile çalkalanıyor. ABD eski Başkanı Barack Obama katıldığı bir televizyon programında “Uzaylılar konusunda size yayında söyleyemeyeceğim bazı şeyler var” ifadelerini kullandı.

Yıllardır süre gelen uzaylı tartışmaları ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. ABD ordusundan askerlerin UFO gördüklerine dair açıklamalar henüz etkisini yitirmemişken ABD eşli başkanı Obama şok edici bir açıklamada bulundu.

Hükümetin kaydedilen bazı görüntüleri açıklamakta zorluk çektiğini söyleyen Obama, “Gerçek şu ki gökyüzünde ne olduklarını tam bilmediğimiz bazı objelere dair görüntüler, kayıtlar var. Nasıl hareket ettiklerini, yönlerini açıklayamıyoruz. Rotaları kolayca açıklanabilir türden değildi. Bu yüzden insanların hâlâ bu şeylerin araştırılmasına ve ne olduklarının ortaya çıkarılmasını önem verdiğini düşünüyorum. Ama şu an size verebileceğim daha fazla bilgi yok.” açıklamasında bulundu

 

Obama göreve ilk geldiğinde “Uzaylılar ve uzay gemilerini tuttuğumuz bir laboratuvar falan var mı?” diye sorduğunu söyleyerek katıldığı programda kahkahaların atılmasına neden oldu.

ABD  Savunma Bakanlığı tarafından doğrulanan görüntü

Öte yandan Amerikan televizyon kanalı ABD ordusu ve CIA’in kaydettiği UFO görüntülerini yayınladı. Bir savaş gemisinin üzerinde ortaya çıkan yuvarlak cisimin yer aldığı görüntünün ABD Savunma Bakanlığı sözcüsü tarafından doğrulandığı öğrenildi.