Odeabank duyurdu: O tarihe kadar banka müşterisi olana 250 TL’lik yemek indirimi yapılacak!

Son olarak mevduat faizi getirileri ile gündeme gelen Odeabank, yeni dönemde Sodexo ile iş birliği içerisine girdiğini duyurdu. Söz konusu iş birliği kapsamında yeni bir kampanya geliştirdiğini duyuran banka, yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

Odeabank Sodexo Yemek Çeki Kampanyası

Türkiye’nin gelişmekte olan özel bankalarından biri olarak gözümüze çarpan Odeabank, yeni dönem kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek, kampanya kapsamında Sodexo ile el sıkıştığını duyurdu. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm yeni Odeabank müşterilerine, 250 TL’ye kadar Sodexo yemek çeki hediyesi vereceğini bildirdi.

Odeabank Sodexo Yemek Çeki Kampanyası Katılım Detayları

Odeabank’ın Sodexo ile iş birliği içerisine girerek geliştirmiş olduğu yemek çeki hediyeli kampanyasının detayları belli oldu. Banka, ilgili hizmetinin kullanım detaylarını ve diğer bilgilerini paylaştı.

Odeabank tarafından yapılmış olan Sodexo yemek çeki hediyesi duyurusuna göre 21 Nisan tarihine kadar ilgili başvuru kanalları üzerinden kampanyaya katılım sağlayan tüm yeni müşterilere 100 TL tutarında yemek çeki hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, kampanyaya katılım sağlanmasından sonra 22 Mayıs tarihine kadar Odeabank hesabında 10 bin TL ve üzeri tutarlarda bakiye bulunduran yeni müşterilerine 150 TL daha Sodexo yemek çeki hediyesi vereceğini ve böylelikle de toplan yemek çeki hediyesi tutarının 250 TL’ye yükseleceğini bildirdi.

Odeabank Sodexo Yemek Çeki Kampanyası Katılım Başvurusu

Sodexo ile iş birliği içerisine girerek 250 TL üst limitli yemek çeki kampanyası düzenlemiş olan Odeabank, ilgili kampanyadan katılım dahilinde yararlanılabileceği bilgisini paylaştı. Bankanın resmi internet sayfasında yayınlanmış olan Sodexo yemek çeki kampanyasına göre Sodexo iletişim kanalları içerisinde yer alan Odeabank linkleri aracılığı ile başvuru formunu dolduran herkesin kampanya katılım başvurusunun değerlendirileceği bilgisi kaydedildi.

Exit mobile version