Odeabank’tan hızlı kredi ile anında 10 bin lira alabilirsiniz

Odeabank tarafından hızlı kredi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında 10 bin liraya kadar nakit verilebileceği ve bu kredi için 36 ay vade imkanı sağlanabileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra kredi için belirlenen faiz oranı ise yüzde 1,97’dir.

Odeabank tarafından ihtiyaç kredisi için yapılan açıklamada “Üstelik 36 aya varan vadelerle! Kredi başvurunuzu dilerseniz şubelerimizden, bankamız müşterisi iseniz Odeabank İnternet Şubesi veya Mobil Şubeye giriş yaparak iletebilirsiniz.​ Başvuru için nüfus cüzdanı gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 10 bin lira kredi için 36 ay vade ve yüzde 1,97 faiz oranı kapsamında yıllık maliyet yüzde 28,77 oluyor. Bununla birlikte 53 lira tahsis ücretli ile aylık taksit tutarı 416 lira oluyor.

Örnek ödeme için yapılan açıklamada “Örnek maliyet tablosu kapsamında Banka’nın yapacağı müşteri skorlaması sonrasında belirlenecek faiz oranı kredi kullandırım öncesi müşteri onayına sunulur. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde beşi kadardır ve BSMV dahil gösterilmiştir. Sigorta masrafı, efektif yıllık maliyet oranı hesaplamasına dahil edilmemiş olup, kişiye göre değişmektedir.” ifadelerine yer verildi ve efektif yıllık faiz oranına kredi tahsis ücretinin dahil olduğu bankanın gelir belgesinin talep etme kampanyayı durduma, içeriğini değiştirme, başvuruları serbestçe değerlendirme hakkı olduğu vurgulandı.

KREDİ ÖDEMELERİ NASIL YAPILACAK?

Odeabank’tan kullanılacak olan kredinin ödemelerinin ise Odeabank İnternet Şubesi’nden, 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi’nden, Odeabank Mobil Şube’den, Herhangi bir banka hesabınızdan EFT/havale ile, Akbank ATM’leri ve PTT Şubelerinden yapılabileceği ifade edildi.

Detaylı bilgi için ve başvuru için TIKLAYIN.

Exit mobile version