Ekonomi

Ödemeler bitmedi: Emekliler dikkat, bugün yüzlerce lira hesabınıza yatacak!

Bu sene Temmuz ayında emeklilere güzel haberler peş peşe geldi. Emekli maaşlarına yapılacak olan zam miktarı açıklanırken, bankalar da promosyon ödeme miktarlarını arttırdı. Öte yandan emekli ikramiyeleri ise hesaplara yatırılmaya devam ediyor. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Bağ-Kur emeklilerine ikramiye duyurusunda bulundu.

Geçinmekte zorlanan emekliler için bayram ikramiye ve banka promosyon ödemeleri nefes alıyor. Milyonlarca emekli bayram ikramiye ödemelerine kavuştu. Ancak ödemeler sona ermedi. Bazı emeklilerin ödemeleri bugün hesaplarına yatırılacak.

Bağ-Kur emeklileri dikkat

Ziraat Bankası internet sayfası üzerinden yaptığı duyuru ile normal ödeme günü 25, 26, 27, 28 olan emeklilerin ikramiye ödemelerini 7 Temmuz 2022 Perşembe günü yani bugün alacağını duyurdu.

Bununla ilgili olarak yapılan açıklamada ise, “Ödemelerinizi aktarım tarihinden itibaren ATM’lerimizden ve işlem limitleriniz dahilinde ücretsiz olarak diğer Kamu Bankaları ve Kamu Katılım Bankaları ATM’lerinden çekebilirsiniz.” İfadeleri kullanıldı.