Ödemeler bugün hesaplara yatırıldı: ATM’ye gidip paranızı çekin!

Beklenen ödemelerle ilgili açıklama geldi. Paralar bugünden itibaren hesaplara yatırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödemelerle ilgili açıklamada bulundu. Buna göre, hak sahiplerine paralarının yatırıldığı bildirildi.

Yaşlı ve engelli aylığı ödemelerine ilişkin açıklama yapıldı. Bakan Göktaş, yaşlı ve engelli maaşlarının hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldığını bildirdi. Açıklamada bulunan Göktaş, ‘Kasım ayına ilişkin 3 milyar 214 milyon TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz” ifadelerini kullandı.

PARALAR HESAPLARA YATIYOR

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirten Bakan Göktaş, “Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda kasım ayına ilişkin 3 milyar 214 milyon TL tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik hizmetlerin insan odaklı ve hak temelli politikalar çerçevesinde yürütüldüğünü ifade etti.

Exit mobile version