Ödemiş, Tire ve Bayındır’da tarla fiyatları yarıya indi! 195 bin TL’ye yatırım yapmak artık mümkün! İzmir satılık tarla ilanları!

Denizbank, kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini açıkladı. Banka ihalelere ve icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN İZMİR TİRE’DE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenleyen Denizbank, söz konusu ihale kapsamında satışa sunulan gayrimenkulün bir tarla olduğunu ve İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunduğunu açıkladı. Tarlanın toplam kullanım alanını 18 bin 859 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 640 bin TL olarak belirledi.

DENİZBANK’TAN İZMİR BAYINDIR’DA SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank kendi yönetiminde olan Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. İkinci ihalesinde de icralık bir tarla için fiyat teklifi erişim ekranının açıldığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank tarafından düzenlenmiş olan ikinci Denizbank Gayrimenkul ihalesine konu olan tarlanın İzmir ilinin Bayındır ilçesinde olduğu öğrenildi. Söz konusu icralık tarlanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, tarlanın toplam kullanım alanını 16 bin 390 metrekare olarak açıkladı. Banka, tarla için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 195 bin TL olarak açıklarken, ayrıntılı bilgi için şubelere ve çağrı merkezine başvuru yapılabileceğini bildirdi.

DENİZBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank kendi kontrolünde bulunan yasal ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden son bir tarla ihalesi daha düzenlediğini duyurdu. Söz konusu icralık tarlanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ayrıntıları ilgilileri ile paylaştı.

Denizbank tarafından düzenlenmiş olan Denizbank Gayrimenkul ihalesine konu olan tarlanın, İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde olduğu öğrenildi. Söz konusu icralık tarlanın toplam kullanım alanını 7 bin 200 metrekare olarak açıklayan Denizbank, tarla için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 600 bin TL olarak belirledi. Banka, ayrıntılı bilgi için Denizbank şubelerine veya Denizbank Çağrı Merkezi’ne başvuru yapılabileceğini belirtti.

Exit mobile version