Oğlak Burcu Erkeği Hangi Burç Kadınlardan Hoşlanır? Aşk Hayatında Oğlak Burcu Erkeği!

Burçlar aleminin en disiplinli burçlarından biri olarak bilinen Oğlak burcu, hayatı çok fazla ciddiye almak ile birlikte, hayata karşı umursamaz tavırlar içerisinde olanları anlamakta zorlanır. Bu neden ile hem gündelik hayatında yaptığı işlerde hem de kurduğu ikili ilişkilerde oldukça zor bir karakter sergileyen Oğlak burcu, aşk ilişkilerinde de diğer burçlardan farklı özelliklerini ortaya koymaktadır.

Disiplini, disiplininin altında yatan çekiciliği ve daha pek çok keskin çizgisi ile ön plana çıkan Oğlak erkeklerinin, aşk ilişkilerinde nasıl oldukları oldukça merak edilir. Oğlak erkekleri âşık oldukları kadınlara da otoriter mi davranır? Oğlak erkekleri nasıl kadınlardan hoşlanır?

Oğlak Erkeklerinin Kalbine Giden Yol Güvenden Geçiyor!

Oğlak erkeklerinin gönlünü çalmak hiç de kolay değildir. Oldukça kuralcı olan Oğlak erkekleri, hayatlarına bir kadını dahil etmeden önce onun ile ilgili tüm ihtimalleri gözden geçirir. Oğlak erkeklerinin ilişkiye başlayıp başlamama ile ilgili aklında yarattığı senaryoların sonuca ulaşması günleri, hatta belki de ayları bulabilir.

Gündelik hayatında var olan her konuda olduğu gibi ikili ilişkilerinde de oldukça seçici olan Oğlak erkekleri, bir ilişkide en çok güvene önem verir. Oğlaklar, tehlikeli aşk ilişkilerini sevmezler. Bu neden ile onun hayatına girmek isteyen kişinin oldukça net, yalansız ve entrikasız biri olması gerekir.

Bakımlı Kadınlar Bir Adım Önde!

Kendi kişisel bakımına oldukça özen gösteren Oğlak erkekleri, hayatlarına girecek olan kadınların da kendi bakımlarına özen gösteren bir karakterde olmalarını tercih ederler. Kendine bakan, süslenen ve hayatının her evresinde şık olan kadınlar, Oğlak erkeklerinin kalplerini kolaylık ile çalabilir. Ayrıca ilişkiye başladıktan sonra da kişisel bakıma verilen özenin değişmesi, Oğlak erkeklerini ilişkiye bağlayan önemli faktörlerden biridir.

Aşk Hayatında Beceriksiz Oğlaklar!

Sevdiğine değer verme ve sadık olma konusunda oldukça başarılı olan Oğlak erkekleri, hislerini yansıtmakta oldukça beceriksizdir. Oğlak erkekleri, bir ilişki yaşadıklarında partnerlerine duydukları sevgiyi, süsleyerek anlatamazlar. İlişkinin en başlarında asla romantik olmayan Oğlak erkekleri, her ne kadar ilerleyen zamanlarda açılmaya başlasalar da birçok zaman bu özelliklerini göstermekte geç kaldıkları için kısa ilişkiler yaşarlar.

Oğlak erkeklerin, ilişki içerisinde yaşadıkları çekincelere en iyi karşılık veren kadın burçları yengeç ve başaktır. Yengeç kadınının duygusallığı ya da başak burcunun ilişki içerisinde ki güven verici tavrı, Oğlak erkeklerini etkilemeyi başarmaktadır.

Exit mobile version