Oğlum dizisinde yıldızlar geçidi: Songül Öden, Kubilay Aka, Canan Ergüder dizide yer alacak!

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstleneceği Oğlum dizisinin, yayın hayatına 2022 yılında Show TV ekranlarında başlayacağı daha önce kanal yönetimi tarafından duyurulmuştu. Kadrosunda sevilen ünlü isimlerin yer alacağı belirtilen Oğlum dizisine, yeni isimler transfer edildi! Ünlü oyuncuların dizi kadrosuna dahil olduğunu duyan hayranları, bu haber karşısında duydukları sevinci sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaştılar!

Uzun Bir Aradan Oğlum Dizisi ile Ekranlara Dönüyor!

Daha önce Gümüş, Umutsuz Ev Kadınları gibi birçok fenomen dizinin kadrosunda yer alan Songül Öden, son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi adlı dizide rol almıştı. Yaklaşık olarak 2 yılı aşkın süredir ekranlarda boy göstermeyen Songül Öden, 2022 yılında Show TV ekranlarında yayınlanacağı duyurulan Oğlum adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstleneceği Oğlum adlı dizinin kadrosuna Songül Öden’in dahil olacağı haberleri, ünlü ismin sevenlerini heyecanlandı!

Genç Oyuncunun Oğlum Adlı Dizisinde Hangi Karaktere Can Vereceği Merak Konusu Oldu!

Son olarak dijital platformlardan biri olan Netflix’te rol aldığı Aşk101 dizisi ile dikkat çeken Kubilay Aka’nın, Show TV ekranları aracılığı seyirci ile buluşmaya hazırlanan Oğlum adlı dizinin kadrosuna dahil olduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü!

Genç yaşına rağmen ciddi bir hayran kitlesine kavuşmayı başaran ve daha önce Vatanım Sensin ve Çukur gibi geniş bir izleyici kitlesine hitap eden fenomen dizilerin kadrosunda yer alan Kubilay Aka’nın, yeni dizide canlandıracağı karakter şimdiden merak konusu olmayı başardı!

Oğlum Dizisi Kadrosunda Yer Alacak Ünlü İsimler

Bir pedagogun gözünden, birbirinden farklı hayat tarzlarına sahip olan iki çocuğun hikayesinin hem macera hem de dram dolu hikayesinin anlatılacağı dizide, kadrosunda yer alan isimler ile dikkat çekmeyi başardı! Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden Canan Ergüder’in sağlığına kavuşarak, pedagog Demet rolü ile sevenleri ile tekrar buluşacağı Oğlum dizisinde yer alacak olan diğer ünlü isimler şu şekilde açıklandı:

Exit mobile version