Eğitim

Öğrenci, Öğretmen ve Veliler “Telafide Ben de Varım” Diyor

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tüm yaz boyunca uygulanacak olan telafi programının ayrıntılarını sosyal medyadan duyurdu.

“Sevgili velilerimiz, “Telafide Ben de Varım” kapsamında 81ilde 22.000 okulda h479.749 etkinlik planladı. Bunlardan biri mutlaka sizin çocuğunuzun da ilgisini çekip onun yüzünü güldürebilecek, ona iyi gelecek bir etkinliktir. Lütfen telafidebendevarim.meb.gov.tr adresine bir göz atın” dedi.

Telafide Ben de Varım “etkinlikleri kapsamında okullarda çocuklarla buluşan Bakan Selçuk, etkinliklerin yaz boyunca devam edeceğini belirtti. Öğrenci, öğretmen ve veliler için birçok etkinliğin bulunduğu telafide ben de varım programında etkinlik kapsamında öğretmen ve öğrenciler için fiziksel, sosyal duygusal ve akademik kapsamda gelişim etkinlikleri olacak. Veliler için de sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin yapılacağı telafide ben de varım programında özel öğrenciler ve onların velileri de unutulmadı.

Ziya Selçuk yaptığı bir başka paylaşımda ise “ Bugün baktım ki 7 milyon 962 bin 450 öğrencimiz telafide ben de varım deyip etkinliklere katılım bildirmiş. Türkiye genelinde 500 bine yakın farklı etkinlikle her çocuğun ilgi alanını göz önünde bulundurmaya çalıştık. Katılmak isteyen tüm öğrencilerimize kapımız yaz boyu açık. 283 bin 388 öğretmenimizle, yaz boyu öğrencilerimizle beraber olmak ve etkinliklerde çocuklara eşlik etmek diyoruz. Emeklerinize minnettarız ” dedi.

Yaz boyu devam edecek “Telafide Ben de Varım” etkinlikleri hakkında detaylı bilgi için