Ekonomi

Öğrenci ve Velilere Müjde! Son Dakika Açıklaması Geldi, Anında Nakit Ödemesi Yapılacak!

En ihtiyaç duyulan barınma ve gıda harcamalarından sonra gelen eğitim harcamaları dalgalanan küresel ve ülke ekonomik durumu yüzünden her geçen gün sorun haline geliyor. Mecburi olan eğitim harcamaları karşısında öğrenciler ve veliler zorluklar yaşamakta. Her sosyal devlette olduğu gibi ülkemizde de eğitim için devlet gerekli girişimlerde bulunarak öğrenci ve velilerin yüzünü güldürecek müjdeyi verdi.

Eğitime Destek Kredisi!

Devlet eğitime destek veriyor! Açıklanan müjdeli haber ile öğrenci ve velilerin yüzünü güldüren eğitim desteği sayesinde sıkıntı yaşayan veliler kısa sürede nakit kredi alarak sorunlarını çözüme kavuşturabilecekler.

Devlet Bankalarının Desteği!

Bankaların sunmuş olduğu birçok kampanya arasına bir de eğitime destek kredisi kampanyası eklendi. İhtiyaç duyulan eğitim desteği devlet bankaları aracılığı ile öğrenci ve velileri rahatlatacak. Yeterli finansman konusunda yaşayacağınız sıkıntıda ilk başvuracağınız yerler artık devlet bankaları olacak.

Ziraat Bankası Eğitim Desteği

Eğitim kredisi desteği konusunda ilk adımı atan bankalar arasında yer alan Ziraat bankası 50 bin TL’ ye kadar eğitim kredisi vermekte. 24 ile 36 ay arası vade imkânı sunan Ziraat bankası 50 bin TL altı kredilere 36 ay 50 bin TL üstü krediler için ise 36 ay vade imkânı sunmaktadır. % 1.79 faiz oranı ile 36 aya kadar vadeli eğitim destek kredisi alabilirsiniz.

Halk Bankası Eğitim Desteği

Bir diğer eğitim destek kredisi veren devlet bankası ise Halk bank. Eğitim masraflarınız için % 1.63’den başlayan faiz oranı ile eğitim kredisi veren Halk bankası 50 bin TL üstü kredilere 24 aya kadar vade uygulamakta. 50 bin TL altı krediler için ise 36 ay vade imkânı sunan banka eğitim alanında ki desteği halka sunmakta.