Ekonomi

Öğrenci ve velilere nakit ihtiyaçlar için kredi veriliyor! İhtiyaç kredisi faiz oranları paylaşıldı

Ziraat Bankası tarafından eğitim kredisi kampanyası paylaşıldı ve bu kampanya “Ders Çalışmak Sizden, İhtiyaçlarınızı Karşılamak Bizden!” sloganı ile duyuruldu. Bu kredi kapsamında 36 ay vade imkanı sağlanacağı belirtildi ve faiz oranları paylaşıldı.

Ziraat Bankası tarafından eğitim kredisi kapsamında yapılan açıklamada “Her türlü okul, üniversite, kurs veya dershane giderinizin finansmanı için size özel Eğitim Kredimize hemen başvurun; 36 aya kadar vade imkânı sayesinde ihtiyaçlarınız için geleceğinize ara vermeyin.​” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURULAR ŞUBEDEN

Kamu bankası Ziraat Bankası tarafından duyurulan eğitim kredisine başvuruların Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapılacağı belirtildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ 

Bunun yanı sıra banka tarafından kredinin özellikleri şöyle paylaşıldı:

36 aya kadar vadeli olarak, taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullandırım yapılabilmektedir.

KİMLERE VERİLECEK?

Kredi, öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere ödenebilecektir.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

ÖRNEK ÖDEME

Örnek ödeme kapsamında 20 bin lira kredi ve 36 ay avde ve yüzde 1,75 faiz oranı ile aylık ödeme 797 lira oluyor. Bunun yanı sıra yıllık maliyet oranı ise yüzde 28,8237 oluyor.