Öğrenci veya velilere ihtiyaç kredisi veriliyor! Başvurular resmen başladı

Ziraat Bankası tarafından eğitim destek kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya ile her türlü eğitim ihtiyacı için öğrenci veya velilere kredi verileceği bu kredinin sloganı ise “Ders Çalışmak Sizden, İhtiyaçlarınızı Karşılamak Bizden!” şeklinde oldu.

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada “Her türlü okul, üniversite, kurs veya dershane giderinizin finansmanı için size özel Eğitim Kredimize hemen başvurun; 36 aya kadar vade imkânı sayesinde ihtiyaçlarınız için geleceğinize ara vermeyin.​” ifadelerine yer verildi.

36 AY VADE 

Söz konusu kredi kampanyasında 36 ay vade imkanı sağlanacağı bildirildi. Ayrıca açıklamada taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kredi kullanılabileceği bildirildi.

KİMLER KULLANABİLİR? 

Yapılan açıklamanın devamında kredinin öğrenci / kursiyer velilerine, öğrencinin / kursiyerin bu tür eğitim masraflarını üstlenen herhangi bir aile bireyine veya düzenli ve sürekli gelir sağlayan bir mesleği var ise öğrenciye / kursiyerlere verilebileceği ifade edildi.

HAYAT SİGORTASI SUNULACAK

Ayrıca kredi kampanyasında teminat istenmeyeceği paylaşılarak hayat sigortası ürünü sunulduğu belirtildi.

*Hayat Sigortası ürünleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Türkiye Hayat ve Emeklilik A.Ş. acentesidir.

BAŞVURU DETAYLARI 

Söz konusu kredi kampanyasına başvuru yapacak olan vatandaşların başvuru işlemlerini Ziraat Bankası şubeleri üzerinden yapacaklarını duyuruldu.

Exit mobile version