EğitimGündem

Öğrenciler Dikkat! Üniversitelere Kayıt Tarihleri Belli Oldu

Alınan kararlar neticesinde salgın dönemi ile birlikte başlayan 1,5 yıllık online eğitim dönemi yeni eğitim-öğretim dönemi ile birlikte son bulacak. Bu yıl itibariyle üniversiteler de dahil olmak üzere tüm okullar öğrencilere kapılarını açacak. Okullar salgın dönemi kapsamında tüm tedbirler alınarak açılacak. Üniversiteye yeni kayıt olacak öğrencilerin beklediği bir diğer haber ise üniversite kayıt tarihleri. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün bugün yaptığı açıklamada üniversite kayıt tarihlerini duyurdu.

ÖSYM Başkanı Halis Ergün Tüm Öğrencileri Tebrik Etti

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkemizin yarınları olan değerli gençlerimiz, üniversite hayatına attığınız bu ilk adımda sizleri yürekten tebrik ediyor, üniversite hayatınızda başarılar diliyorum. Tercihlerine yerleşemeyen gençlerimiz de eminim ki isteklerine azim ve gayretleriyle mutlaka ulaşacaklardır” ifadelerini kullandı.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün Üniversite kayıt tercih tarihlerini de resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Üniversitelere  kayıt tarihi 6-10 Eylül 2021 olurken Elektronik kayıtlar için tarih 4-8 Eylül 2021 olarak belirlendi