Magazin

Oğuzhan Koç’tan Demet Özdemir’e büyük sürpriz! Ayrılığın sonu evliliğe mi bağlanıyor?

Geçtiğimiz günlerde ayrılığa daha fazla dayanamayıp, aşklarına kaldıkları yerden devam etmeye karar veren şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Oğuzhan Koç’un, sevgilisi Demet Özdemir’e büyük bir sürpriz hazırladığı ve sürpriz organizasyonda da Demet Özdemir’e evlilik teklifi edeceği iddia edildi.

Önce Ayrılık!

Eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile ayrıldıktan hemen sonra Tanrısevsin’in yakın arkadaşı oyuncu Demet Özdemir ile bir ilişkiye başlayan Oğuzhan Koç, o dönemde adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştı. Haklarında yapılan tüm dedikodulara rağmen 2021 yılının başında başladıkları ilişkileri ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan ve her fırsatta kameralara mutluluk pozları veren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, nikah masasına oturma kararı almaları beklenirken şok bir karar ile magazinde gündemine oturdu.

2021 yılının son haftalarında romantik bir Paris tatiline çıkan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, tatilden döndükten hemen sonra ayrılık kararı aldı. Konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan ünlü çift, yakın çevrelerinden alınan bilgilere göre Demet Özdemir’in rahatsız olan annesi ile daha çok vakit geçirebilmek için ayrılık kararı aldığı iddia edilmiştir.

Ayrılık Kısa Sürdü!

Yeni yıl ile birlikte ilişkilerini bitirme karar alan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, ayrıldıkları günden bu yana ilişkileri ile ilgili herhangi bir açıklama yapmamayı tercih ettiler. Ancak geçtiğimiz haftalarda final yapan O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda oturan şarkıcı Oğuzhan Koç’un, yaşanan ayrılıktan sonra durgunlaştığı kameralara yansımıştı. Hatta o dönemlerde aynı yarışmada diğer bir jüri üyesi olan Ebru Gündeş, Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’u barıştırmak için araya gireceğini söylemişti.

Ebru Gündeş’in çifti barıştırmak ile ilgili bir çabasının olup olmadığı hala gizemini koruyor olsa da Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, birbirlerine duydukları özlem ile daha fazla başa çıkamadı ve aşklarına bir şans daha verme kararı aldı.

Evlilik Teklifi Mi Geliyor?

Yakın zamanda barışan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çiftin yakın çevresinden alınan bilgilere göre Oğuzhan Koç’un, 14 Şubat sevgililer günü için yakın arkadaşlarını da davet edeceği büyük bir organizasyon düzenleyeceği ve bu organizasyonda sevgilisi Demet Özdemir’e evlilik teklifi edeceği iddia edildi.