Genel

Okuduğunuza inanın! Türkiye Ekonomi Bankası 2014 model Mercedes aracı 30 bin TL’den satışa sundu!

Ülkemizin köklü özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde yukarı yönlü hareketlerine devam eden ekonomi piyasaları ve etkisin 2022 yılının başında şiddetlendiren çip krizi sebebi ile fahiş rakamlara ulaşan araç fiyatlarına karşın 3 yeni duyuru yayınladı. 3 farklı araç modeli için yeni ihaleler düzenlediğini açıklayan Türkiye Ekonomi Bankası, tüketicileri ve yatırımcıları şaşkına uğrattı.

MERCEDES BENZ CLA SERİSİ 30 BİN TL!

Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde pek çok faktörden etkilenerek fahiş rakamlara ulaşan ve günden güne de artan fiyatlara sahip olacakları söylenen araçlara karşı tüketicilerin yanında yer aldı. Banka, uygun fiyatlarda araç sahibi olmak isteyen tüketicilere, reddedemeyecekleri bir teklif sundu.

Türkiye Ekonomi Bankası, Tebcetelem aracılığı ile yeni bir araç ihalesi düzenledi. 2014 model Mercedes Benz CLA serisi aracı ihale aracılığı ile satışa çıkardığını duyuran banka, ihale başlangıç bedelini 30 bin TL, teminat bedelini ise 12 bin TL olarak belirledi.

VOLKSWAGEN CADDY 78 BİN 500 TL!

Türkiye Ekonomi Bankası, Tebcetelem aracılığı ile bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Banka, ikinci ihaleye konu olan aracın 2015 model Volkswagen Caddy olduğunu ve aracın ihale başlangıç bedelinin 78 bin 500 TL olduğunu bildirdi. Banka aracın teminat bedelin ise 31 bin 400 TL olarak açıkladı.

HYUNDAI I20 160 BİN TL!

Türkiye Ekonomi Bankası, Tebcetelem aracılığı ile düzenlediği üçüncü ihaleye konu olan aracın Antalya ilinde bulunduğunu ve 2019 model Hyundai i20 olduğunu belirtti. TEB, ilgili araç için düzenlenen ihalenin başlangıç bedelini 160 bin TL, teminat bedelini ise 64 bin TL olarak belirlediğini duyurdu.