Ekonomi

Okula giden çocuğu olan ebeveynlere, bankalardan kaçırılmayacak fırsat! Eğitim giderleriniz o bankalar tarafından karşılanacak! Eğitim desteği

Geçtiğimiz dönem ekonomi piyasalarında yaşanan dalgalı hareketler, 2022 yılına girilmesi ile birlikte gündelik hayatın hizmet alanlarına yüksek oranlar aracılığı ile yansıdı. Bu artışlardan, eğitim sektörü de nasibini aldı. Geçinmeye çalışırken çocuklarının eğitim masraflarını karşılamak konusunda sıkıntı yaşamaya başlayan anne babalar, konu ile ilgili olarak alternatif yollar aramaya başladılar.

Geçim sıkıntısı derdine düşen ailelere, çocuklarının eğitim masraflarını karşılayabilmeleri adına 3 bankadan eğitim desteği müjdesi geldi. Denizbank, Ziraat Bankası ve Türkiye İş Bankası, hiçbir çocuğun maddi imkansızlıklardan ötürü okuluna ara vermemesi gerektiğini düşünerek uygun faiz oranlı eğitim desteği hizmetini açıkladı.

Denizbank’tan Ailelere Eğitim Desteği 2022

Özel banka statüsünde hizmet veren bankalardan biri olan Denizbank, okul, kırtasiye, dershane ve diğer eğitim masraflarının karşılanabilmesi amacı ile yepyeni bir eğitim kredisi hizmeti geliştirdiğini açıkladı.

Denizbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan eğitim kredisi hizmetine göre banka, ilgili hizmeti için azami vade sayısını 36 ay, faiz oranını ise yüzde 2,54 olarak belirledi. Söz konusu hizmetten 10 bin TL’lik destek almak isteyen vatandaşlar için ise aylık taksit tutarı 461,32 TL olarak hesaplandı.

Ziraat Bankası Eğitim Desteği 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet veren Ziraat Bankası, yeni dönemde artan eğitim masraflarını uygun faiz oranları karşılığında üstleneceğini bildirdi. Banka 36 ay vadeli, yüzde 1,79 faiz oranlı 10 bin TL’lik kredi hizmeti için aylık taksit tutarını 401,75 TL olarak hesapladı.

Türkiye İş Bankası’ndan Kaçırılmayacak Eğitim Desteği!

Ülke genelinde milyonlarca müşteriye sahip olan İş Bankası, yeni dönemde çocuklarının eğitim masraflarını karşılayabilmeleri adına ailelere eğitim kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36, aylık faiz oranını ise yüzde 1,95 olarak belirledi.