Gündem

Okula giden çocuğu olanlar dikkat: 6 ay boyunca ödenecek!

Halkbank internet sitesi üzerinden kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Halkbank internet sitesi üzerinden alınan bilgilere göre 30 Eylül 2023 tarihine kadar yurt içinde tüm Banka POS’larından yapılacak 10.000 TL ve 500.000 TL arasındaki peşin okul ödemeleri ücretsiz, faizsiz 6 taksite bölüneceğini duyurdu. Peki kampanyadan nasıl faydalanabiliriz? Detaylar haberimizde…

HALKBANK DUYURDU

Kampanyaya katılmak için alışveriş yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklaması ya da “OKUL” yazıp 3404’e gönderilmesi gerekmektedir.

Kampanyaya sadece peşin yapılan okul ödemeleri dahildir.

Okul ödemeleri dışındaki eğitim harcamaları (kırtasiye, ofis malzemeleri, yemekhane, servis vs.) kampanyaya dahil değildir.

Harcama yapılan iş yerinin sektör bilgisinin doğruluğu iş yerinin sorumluluğundadır.

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.

Bir kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine

Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilmeyecektir.

Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.

Paraf kredi kartları ve Parafly kampanyaya dahildir.

Ticari kartlar, Paraf Genç, debit kartlar, HalkCard, ParafPara kullanılarak yapılan alışverişler ile iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil değildir.