Eğitim

Okula Kayıt ve Sınav Tarihleri Değişti!

Corona virüsü salgını sürecinde eğitim alanında çeşitli değişikler meydana geldi. Vaka sayısının azalması nedeniyle bu sene bir çok sınav uzaktan yapıldı. Son olarak ise Anadolu Üniversitesi 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu Kayıt ve Sınav Tarihleri hakkında açıklamada bulundu.

Anadolu Üniversitesi 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu Kayıt ve Sınav Tarihleri hakkında yazılı açıklamada bulundu. Buna göre, Yaz Okulu kayıt ve sınav tarihlerinde güncelleme yapıldı.

Konuya ilişkin açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Değerli Öğrencilerimiz, Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıt ve sınav tarihlerinde güncelleme yapılmıştır. Buna göre, 2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıtlarının 5-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında, Yaz Okulu Sınavının da 4 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze yapılması planlanmaktadır.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi toplam 19 lisans, 41 ön lisans programıyla, ulusal sınırları aşarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Azerbaycan, Kosova, Makedonya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Kuzey Amerika, Suudi Arabistan, İran ve çeşitli Batı Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşlarına eğitim hizmetini çağdaş Açıköğretim Sistemi ile götürmektedir.