Gündem

Okumadan karar alamayanlar! 11 Aralık günlük burç yorumları

Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. Bugün Başak burçları bugün ruhen daha iyi hissederken, Terazi burçları bedensel yorgunluk ve sağlık problemleri yaşayabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 11 Aralık 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm detaylar…

Koç Burcu – (21 Mart- 20 Nisan )

İletişimin ön planda olduğu bir gün olabilir. Kariyerinizde parlayacağınız ve çevrenizden alacağınız desteklerle kendinizi daha da iyi hissedeceksiniz. özel ilişkilerinizde sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz. Partnerinizden duyacaklarınız sizi mutsuz edebilir, ilişkinize gereken özeni gösterin.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Kıskançlık teması ilişkinizde gündem maddeniz olabilir ve gereksiz yere gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu zamanlarda konuşmalarınıza ve paylaşımda bulunduğunuz insanlara dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmaya çok müsaitsiniz. Yalnız kalmak size iyi gelebilir.

İkizler Burcu – (22 Mayıs- 22 Haziran)

Uzun zamandır kafanızı meşgul eden finansal ve hukuki problemlerinizi çözmek için yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Bu konuda çevrenizden destek görebilirsiniz. Bugün hedeflerinize gitmek için daha fazla çalışma isteği içinde olmak gününüz hareketli kılabilir. Kararlı şekilde ilerlemeniz sizi bir adım öne taşıyabilir.

Yengeç Burcu- (23 Haziran- 22 Temmuz)

Bugün partnerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Ciddi konuşmalar yapmak için doğru bir zaman değil. Kendinizi daha net ifade edebilmek ilerleyen zamanlarda konuşmayı deneyin. Kendinizle başbaşa kalmak için özel bir zaman yaratın. Kendinizle sohbet edin kendiniz yargılamayın.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Bugün ikili ilişkilerde ve aşk ilişkilerinde harika bir gün. Bu güzel zamandan yararlanın. İstediğiniz her konuyu veya durumu konuşmak için doğru bir zaman. Sevdiğinize onu sevdiğiniz söyleyin. Sağlığınıza bu aralar ekstra önem verin. Kendinize bahaneler bulup spor yapmaktan kaçmayın. Biraz hareket edin inanın bu size çok iyi gelecek.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Çevrenizle bazı problemler yaşayabilir ve kontrolünüz dışında gelişen bazı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Böyle zamanlarda üslubunuz sert ve kırıcı olabilir. Konuştuklarınıza dikkat etmelisiniz. Karşı tarafa sınırlarınızı belli etmelisiniz. İlişkiler konusunda kendinizi daha serbest bırakmalısınız.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

İş hayatındaki iletişim trafiğiniz artabilir. Özel zamanlarınızdan çokça fedakarlık etmeniz partnerinizi üzebilir ve bu yoğunluk ilişkinize yansıyabilir. Böyle zamanlarda gerilmek yerine daha yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. Bu tarz durumları değerlendirirken olaylara bir de partnerinizin gözünden bakmayı denemelisiniz.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım )

Geçmişteki ilişkilerinizle ilgili bazı sorulara hala cevap arıyor olabilirsiniz. Artık geçmişi geride bırakma zamanı. Hayatın yeni ve yaşanabilir yönlerine tutunarak hayatınızı renklendirin. Kendinizle yaptığınız her şeyden zevk alın. Yeni insanlarla yeni ortamlara girin. Yenilenme enerjisi size çok iyi gelecektir.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Yaptığınız işlerle ilgili bugün iş çevrenizin dikkatini çekebilir ve üstlerinizden takdir görebilirsiniz. Hem iş hem özel yaşamınızla ilgili güzel gelişmeler motivasyonunuzu arttırabilir ve sizi yarınlar için daha da cesaretlendirebilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizde yer alabilir. O olaylara kendinizi vererek konuları değerlendirin.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Bugün konuşmalarınızda agresif ve ikircikli cümleler kurabilirsiniz. Bugün konuştuğunuz her şeye dikkat etmeli, yaptığınız her işi ince ince planlayarak yapmalı, hızlı kararlar içinde bulunmamalısınız. Finansal anlamda gelir gider dengenize dikkat etmelisiniz. Ani gelişmeler sizi biraz sarsabilir.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugün yapacağınız işlerde inovasyon ruhunuz sizi hareketli kılabilir. Çılgın fikirlerinize yandaş arayabilir ve bu fikirleri karşı tarafa çok iyi pazarlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan konuşmalarınıza dikkat edin. Gündelik planlarınızla ilgili bazı aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz, sabırlı olun.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Canınızı sıkan her ne varsa bunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Kendinizi yalnız hissedebilir ve o yalnızlığı dibine kadar hissedebilirsiniz. Haksızlıklarla karşılaşabilir ve kendinizi sorguladığınız bir süreçte olabilirsiniz. Kendinize çok yüklenmeyin ve kendinizden başka çıkış yolları aramayın.