Öldürülen eşinin abisi tarafından tehdit edildiğini iddia eden Ece Erken, ağır konuştu: 500 bin TL vereyim de susun!

Ekranların sevilen sunucularından Ece Erken, geçtiğimiz yıllarda aşk yaşamaya başladığı Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile nikah masasına oturmuş ve mutluluğunu gözler önünde yaşamaya başlamıştı. Ancak bu aşk mutlu son ile değil, kan ile bitti.

Ocak ayında, kendisinin de işletme ortaklarından olduğu Yeniköy’deki mekanında arkadaşları ile yemek yerken 5 kişinin saldırısına uğrayan ve sıkılan 7 kurşun sonucunda kan kaybından hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ölümünün ardından yıkık bir eş ve iki çocuk bıraktı.

Ocak ayından bu yana kocasının katillerinin bulunması ve bu işin arkasında dolaylı yoldan olsa yer alan kişilerin yakalanması için emniyet güçlerine çağrıda bulunan Ece Erken, çocuğu Eymen için ayakta kalmak zorunda olduğunu sık sık vurguladı. Eşini çok özlediğini her defasında dile getiren Erken, bu sefer de eşinin ailesi ile problemler yaşamaya başladı.

Kimsenin kendisi hakkında eşinin mirasından yararlanmak istediğini düşünmesini istemeyen ünlü sunucu, eşinin ölümünün üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra mirası red ettiğini açıkladı. Ancak sular hala durulmadı. Geçtiğimiz günlerde merhum eşinin abisi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini iddia eden Ece Erken, WhatsApp yazışmalarını ifşa etti.

İzinleri Olmadan Görüntüleri Aldılar!

Acarkent’te oturan Ece Erken, geçtiğimiz günlerde şok bir iddia ile gündeme geldi. Eşinin abisinin ve abisinin eşinin, eşinin olan minibüsün peşine düştüklerini ve minibüsün kendisinde olup olmadığını kontrol etmek adına site güvenliğinden herhangi bir yasal izin olmadan güvenlik görüntülerini aldıklarını iddia etti.

“Sen Daha Dur!”

Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisine gönderdiği WhatsApp mesajlarını yayınlayan Ece Erken, “sen daha dur” yazılı mesajı ima ederek, tehdit ediliyorum dedi.

“500 Bin TL Vereyim De Susun!”

WhatsApp mesajlarını yayınladıktan sonra Instagram hesabından yazılı bir gönderi paylaşan Erken, şu ifadeleri kullandı: “Şafak’ın bir minibüsü kalmış o da ben de değil. Ya 500 bin TL vereyim de susun, Şafak’a bir dua edin. Siz 40’ını bile yapmadınız.”

Exit mobile version