Ölüm Teğet Geçti! Canını Zor Kurtardı!

Bu sabah İzmir’de etkili olan fırtına sonrası bir inşaattan düşen gaz beton parçaları, hareket halindeki aracın ve kaldırımdaki vatandaşın üzerine düştü. Olay anında yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay İsmet Kaptan Mahallesi Elektronikçiler Çarşısı’nda saat 09.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Emre Katre’nin (30) kullandığı 07 BCP 11 plakalı hafif ticari araç sokakta hareket halindeyken, kuvvetli fırtına nedeniyle sokakta bulunan ve tadilat halinde olan bir otelden gaz beton parçaları etrafa saçıldı.

Yaklaşık 10 metre yükseklikten savrulan gaz beton parçaları, kaldırımda bulunan vatandaşın ve hafif ticari aracın üstüne düştü. Araç içinde eşi ve küçük çocuğuyla birlikte olan Emre Katre, ve kaldırımda bulunan vatandaş büyük bir şans eseri olaydan yara bile almadan kurtuldu. Olayı gören vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen polis, olay hakkında ilgili rapor tuttu.

Olay Anı Güvenlik Kamerasında

Öte yandan meydana gelen olay, yakında bulunan bir iş yeri kamerasına da yansıdı. Görüntüde sokağa düşen gaz beton parçalarının, kaldırımda bulunan vatandaşın ve hareket halindeki hafif ticari araca üzerine düştüğü anlar yer aldı.

Exit mobile version