Ön Lisans ve Lisans Programlarına Başvuran Öğrenciler İçin Duyuru Yapıldı!

Anadolu Üniversitesi Uluslararası öğrenciler için Ön Lisans ve Lisans Programlarına Başvuran Öğrenciler için duyuruda bulundu. Yapılan açıklamaya göre, Yükseköğretim Kurulu tarafından yabancı uyruklu öğrenci kontenjanlarının ilan edildikten sonra tercih sonuçlarının açıklanacağı bildirildi.

AÖF resmi internet sayfası üzerinden duyuruda bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Uluslararası öğrenciler için Ön Lisans ve Lisans Programlarına Başvuran öğrenciler için Yükseköğretim Kurulu tarafından yabancı uyruklu öğrenci kontenjanlarının ilan edilmemesi nedeniyle ANADOLUYÖS 1 sınavı sonucu ve Uluslararası geçerliliği olan sınav sonucuna/diploma notuna göre tercihte bulunarak yerleştirme sonucunu bekleyen adayların dikkatine;

1. Yükseköğretim Kurulu tarafından yabancı uyruklu öğrenci kontenjanlarının ilan edildikten sonra tercih sonuçlarınız açıklanacaktır.

2. Yükseköğretim Kurulu Yabancı Uyruklu Öğrenci Kontenjanlarının ilanına kadar uluslararası geçerliliği olan sınav sonucuna/diploma notuna göre başvuru ve tercihler devam edecektir.(Not : Yurt Dışından Uluslararası Geçerliliği Olan Sonucuyla/Diploma Notuyla Kabul Edilecek Öğrenciler tercihte bulunabilecek olup Ön kabul ile yerleşip kabul mektubu gönderilen öğrenciler başvuruda bulunamaz.)

Başvuru ve Tercih için Tıklayınız.

Exit mobile version