“Önce hizmet sonra taksit” diyen TEB, Yapı Kredi ve Garanti BBVA, 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyalarını başlattı!

Ekonomik şartların Rusya- Ukrayna savaşının piyasa üzerinde ki olumsuz etkileri sebebi ile giderek daha dalgalı hareketler sergilemesi, gündelik hayata yansıyan zam oranlarının daha fazla artmasına sebep oldu. Bu gelişmeler ışığında nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine yönelmeye başladılar.

Vatandaşların nakit arayışlarına olumlu yanıt veren TEB, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi hizmetlerinden faydalanan herkese 3 ay ödeme erteleme imkânı tanınacağını duyurdu.

TEB Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

CepteTEB hizmeti ve diğer finansal hizmetleri ile adından söz ettirmeyi başaran özel bankalardan birisi olan TEB, yeni dönemde müşterilerine 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını duyurdu.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan ödeme ertelemeli kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,33 olarak belirlendi. İlgili hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 467,96 TL olarak hesaplandı.

Yapı Kredi Bankası Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Promosyon ödemeleri ve diğer kategori hizmetleri ile alkışları toplamayı başaran özel bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde gündelik ihtiyaçlarını karşılamak için nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara, 3 ay ödeme ertelemeli kredi hizmeti sunacağını duyurdu.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan ödeme ertelemeli kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,94 olarak belirlendi. Söz konusu hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 517,67 TL olarak hesaplandı.

Garanti BBVA Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirmiş olduğu kampanyalar ve diğer finansal hizmetler ile bankacılık sektörünün aranan isimlerinden biri olan Garanti BBVA, yeni dönemde eli nakde sıkışan vatandaşlara hem nakit hizmeti sunacağını hem de bu hizmet karşılığında 3 ay ödeme erteleme imkânı tanıyacağını duyurdu.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan ödeme ertelemeli kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,45 olarak belirlendi. İlgili hizmetten 10 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 477,54 TL olarak hesaplandı.

Exit mobile version