Önce Kilolarından Dert Yandı, Sonra Yemek Reklamında Yer Aldı! Ünlü Oyuncunun Son İş Birliği Gündeme Bomba Gibi Düştü!

2018 yılından bu yana Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Eda Ece, beş sezon boyunca dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Yıldız’ı canlandırdı.

Stresli Olduğu Zamanlarda İştahı Açılıyor

Geçtiğimiz günlerde açıklamalar yapan Eda Ece, fazla kilolarından dert yandı. Stresli olduğu dönemlerde iştahının çok açıldığını söyleyen güzel oyuncu, bazı dönemlerde dikkat etmez ise kilo aldığını söyledi. Yasak Elma’da rol almaya başlamadan önce ideal kilosunda olduğunu söyleyen Eda Ece, stres sebebi ile kilo aldığını söyledi.

Oburluktan dert yanan Eda Ece, fazla kiloyu kendisine yakıştırmadığını söylemişti. Oburluk ve fazla kilolar hakkında bu açıklamaları yapan başarılı oyuncu, YemekSepeti’nin reklam filminde yer aldı ve sevenlerini ters köşeye yatırdı.

YemekSepeti’nin Reklam Filminde Yer Aldı

YemekSepeti’nin ‘Gözünü Alamayanlar’ isimli reklam filmi serisinde yer alan Eda Ece, yayınlanan yeni bölümde yer aldı. Yasak Elma dizisindeki başarılı performansı ile hayran sayısını kat kat artıran güzel oyuncu, reklam filminde de eğlenceli bir sahnede yer aldı.

Denizin ortasında mahsur kalan bir kadını canlandıran Eda Ece’nin etrafını köpek balıklarının sarmalıyor. Eda Ece’nin yer aldığı ve film çekimlerini aratmayan reklam filmi, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

 

Exit mobile version