Önce kız arkadaşını öldürdü, sonra intihar etti!

Düzce'de Kemal Anıl Şenol isimli kişi önce tartıştığı kız arkadaşı Mahide Güneş Ünal'ı öldürdü, sonra aynı silahla intihar etti.

Düzce’de Kemal Anıl Şenol, bir süredir İstanbul’da pilates eğitmeni olarak çalışan kız arkadaşı Mahide Güneş Ünal’ı 1 hafta önce evine çağırdı. Şenol’un kız arkadaşıyla yalnız kalmak için annesini akrabalarına gönderdiği öğrenildi. Aralarında tartışma çıkınca Şenol, önce silahıyla kız arkadaşı Mahide Güneş Ünal’ı, daha sonra da kendini vurarak öldürdü. Komşularının son 3 gündür Kemal Anıl Şenol ve kız arkadaşının yüksek sesle kavga ettiklerini söylediği öğrenildi.

112’Yİ ARADI

Mahide Güneş Ünal’ın olaydan bir süre önce 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istediği belirtildi. Polis ekiplerinin çevredeki vatandaşlara sorarak genç kadını bulmaya çalıştıkları, ancak polisi gören Kemal Anıl Şenol cinayeti işlediği iddia edildi.

BİR SÜREDİR İŞSİZ 

Kemal Anıl Şenol’un daha önce eğlence yerlerinde barmenlik yaptığı, bir süredir işsiz olduğu, 1 aydır da psikolojik olarak sıkıntı çektiği için ilaç kullanmaya başladığı ileri sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

 

Exit mobile version