Önce Müslüm Gürses’in Hayatını Anlatan Filmde Yer Aldı, Şimdi ise Neşet Ertaş’ın Hayatını Konu Alan Filmde Yer Alacak! Garip Bülbül İsimli Filmdeki Rolü İzleyenlere Sürpriz Olacak!

Anadolu topraklarının gelmiş geçmiş en büyük ozanlarından biri olan Neşet Ertaş’ın hayatını konu alan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin çekimlerine start verildi. Hazırlık aşamasında oldukça detaylı davranan yapımcılar bu süreyi uzun tutmuştu. Ancak filmin bu sene bitmeden vizyona girmesi ve seyirci ile buluşması bekleniyor. Filme katılan bir oyuncu izleyenlere sürpriz yapacak.

‘Dijital Sanatlar’ İmzası Taşıyacak

Ayla, Cep Herkülü Naim ve Müslüm gibi başarılı yapımlara imzasını atan Dijital Sanatlar, Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin yapımcılığını üstleniyor. Filmin çekimlerine için önceki gün başlandı. Özellikle casting aşamasının uzun sürdüğü ve oyuncu seçimleri için titiz davranıldığı bilgisi paylaşıldı. Neşet Ertaş’ı bir oyuncunun canlandırması yerine, yine bir halk ozanı tarafından hayat verilmesi uygun görüldü.

Oyuncu Kadrosu İlgi Çekti

Filmde, Neşet Ertaş’ın çocukluğu, gençliği ve yetişkinliği farklı isimler tarafından canlandırılacak. Ünlü ozanın çocukluğunu Onur Efe Şahin, gençliğini Bektaş Dolu canladıracak iken Neşet Ertaş’ın yetişkinliğine ise yine bir halk ozanı olan Ramazan Bağgül hayat verecek. Neşet Ertaş’ın annesi rolü ise ünlü müzisyen Zara tarafından beyaz perdeye yansıtılacak. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Melisa Aslı Pamuk ise Neşet Ertaş’ın gönlünü kaptırdığı kadın rolü ile karşımıza çıkacak.

Müslüm Gürses’i Yine Timuçin Esen Canlandıracak

Filmde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor olacak. Daha önce Müslüm filminde yer alan ve Müslüm Gürses’i canlandıran Timuçin Esen, Garip Bülbül Neşat Ertaş filminde yer alacak. Ünlü oyuncu tekrar Müslüm Gürses’i canlandıracak. Müslüm filminde ‘baba’ lakaplı Müslüm Gürses’e hayat veren Timuçin Esen, gösterdiği performans ile ayakta alkışlanmıştı.

Exit mobile version