Online alışverişlere devlet desteği: İnternet harcamalarına yüzde 0 faizli, 5 bin TL’lik kredi hizmeti Vakıfbank’tan!

İki yılı aşkın süredir hayatımızda koronavirüs salgını, gündelik hayat akışı içerisinde sahip olduğumuz birçok alışkanlığın değişmesine sebep oldu. Bu kapsamda değişen birincil özellik ise alışveriş alışkanlıkları oldu. Salgın tedbirleri ve tedbirlerin esnetilmesinden sonra da devam eden hastalık korkusu sebebi ile fiziki alışveriş yapmayı tercih etmeyen binlerce vatandaş, rotasını online platformlara çevirdi.

Online olarak satış yapan platformlara taleplerin artmasının ardından hem e-ticaret firmaları hem de diğer kurumlar çeşitli kampanyalar düzenlemeye başladılar. Bu kapsamda düzenlenmiş olan son kampanya, Vakıfbank tarafından duyuruldu. Banka, n11 sitesi ile anlaşma imzaladığını duyurdu.

Vakıfbank’tan E-Ticaret Firması ile Anlaşma!

Devlet bankalarından birisi olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde değişiklik gösteren alışveriş alışkanlıkları ve giderek zamlanan ürün fiyatları karşısında yeni bir kampanya düzenlediğini ve bu kampanya kapsamında n11 ile anlaşma imzaladığını duyurdu.

Vakıfbank ve n11 arasında imzalanan yeni anlaşmaya göre 5 bin TL’ye kadar olan online alışverişlere, faizsiz kredi desteğinin verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, söz konusu kampanyası kapsamında belirlemiş olduğu vade sayısını 36 ay olarak belirledi.

Vakıfbank Alışveriş Kredisinin Ayrıntıları

Vakıfbank’ın n11 kullanıcıları için geliştirmiş olduğu faizsiz alışveriş kredisi hizmetinden yararlanabilmek için alışverişlerin Masterpass sistemine kayıtlı olan Bankomat kartları ile yapılması gerekmektedir.

Vakıfbank- n11 Alışveriş Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan 5 bin TL limitli faizsiz alışveriş kredisi hizmetinden yararlanmak için n11 alışveriş sepetinin doldurulması ve ödeme ekranında yer alan “dijital kredi ile öde” seçeneğinin tıklanması gerekmektedir. İlgili kredi talebinin onaylanması durumunda, alışveriş tutarı kredi aracılığı ile karşılanacaktır.

Exit mobile version