“Onunla aynı ortamda bulunmam mümkün değil” demişti, elemenin hemen ardından göndermede bulundu! Survivor Yasin Obuz’dan imalı paylaşım!

Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programlarının kadrolarına dahil olan isimlerin, uzun bir süre ciddi bir popülerlik seviyesine sahip oldukları biliniyor. Bu kapsamda kanalın yarışma programları ile ünlenen isimlerden birisi de Yasin Obuz olarak karşımıza çıkıyor.

Renkli kişiliği, açık sözlülüğü ve katıldığı yarışma programlarında sergilediği performanslar ile adından söz ettirmeyi başaran ve kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesine hitap etmeyi başaran Yasin Obuz, son olarak Survivor 2022 All Star yarışması ile gündeme gelmişti. Yarışmadan olaylı bir şekilde ayrılan Obuz, tartışma yaşadığı eski takım arkadaşına ilişkin imalı bir paylaşımda bulundu. Obuz’un isim vermeden yaptığı paylaşımın muhattabı, herkes tarafından anlaşıldı.

Yasin Obuz’dan Eski Takım Arkadaşına Gönderme!

İlk olarak 2019 yılında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması ile kendini izleyicilere tanıtan Yasin Obuz, küçük bir pilavcı dükkanının olduğunu dile getirmişti. Yarışmada sergilediği performans ve farklı kişiliği ile kısa süre içerisinde büyük bir çıkış yakalayan Obuz, sonrasında da 2020 yılında yayınlanan Survivor Ünlüler- Gönüllüler yarışmasının kadrosuna dahil olmuştu.

Bu sene de Survivor 2022 All Star yarışmasının kadrosunda boy gösteren Obuz, aynı takımda bulunduğu Hikmet Tuğsuz ile yaşadığı tartışmalar sayesinde gündemde kalmayı başarı. Obuz ile Tuğsuz arasında yaşanan tartışmalar, fiziksel boyutlara ulaştı ve sonuç olarak Obuz, bir süre sonra adaya veda etti.

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından “biz kimsenin üzüntüsü ile sevinecek karakterde insanlar değiliz” paylaşımında bulunan Yasin Obuz’un, bu paylaşımı ile yarışmadan elenen Hikmet’i hedef aldığı iddia edildi.

“İlahi Adalet” Demişti!

Hikmet, Yasin’in elendiği gün sevincini gizleyememiş ve “ilahi adalet” yorumunda bulunmuştu.

Görüntüler Ekrana Verilememişti!

Yasin ile Hikmet’in ada konseyinde yaşadıkları tartışma bir süre sonra fiziksel temasa dönmüş ve o anlar ekranlara verilememişti. Obuz, tartışmadan sonra “Hikmet ile aynı ortamda bulunmamız mümkün değil” açıklamasını yapmıştı.

Exit mobile version