Opet’ten sürücülere çağrı: 25 TL’lik akaryakıt ve otogaz indirimi başladı!

Geride bıraktığımız yılın aralık ayı içerisinde yükseliş trendine giren döviz kurları ve altın fiyatları, ocak ayına gelindiğinde pek çok sektörde olduğu gibi akaryakıt sektöründe de fahiş fiyatların gözlenmesine sebep oldu. Ek olarak mart ayı itibari ile resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşının da etkisi ile yükselen akaryakıt fiyatları, sürücüleri dar boğaza düşürdü. Bu noktada devreye giren Opet, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine 25 TL tutarında indirim hakkı tanınacağını bildirdi.

Opet Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen istasyonlarından birisi olarak öne çıkan Opet, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının etkilerine bağlı olarak arka arkaya zam alan akaryakıt fiyatlarına karşın müşteri kaybetmek istemediğini ve sürücülerin yanında olduğunu duyurdu. Opet tarafından yapılan açıklamaya göre Opet istasyonlarından tek seferde yapılacak olan 150 TL ve üzeri tutarlarda ki akaryakıt ve otogaz harcamalarına 5 TL, toplamda 25 TL tutarında indirim hakkı tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

Opet Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Opet’in Opet Worldcard kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt ve otogaz kampanyasından, yalnızca bireysel kullanıcılar yararlanabilmektedir. Söz konusu kampanyanın geçerlilik tarihi ise 31 Aralık 2022 olarak belirlenmiştir.

Opet Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Opet’in Opet Worldcard kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt ve otogaz kampanyasından yararlanarak 25 TL tutarında indirim hakkı kazanmak isteyen vatandaşların, kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. Söz konusu başvuru hem telefon aracılığı ile hem de SMS kanalı aracılığı ile yapılabilmektedir.

Opet akaryakıt kampanyasına telefon aracılığı ile katılım sağlamak isteyenlerin, 444 0 444 numaralı telefonu aramaları, SMS ile katılım sağlamak isteyenlerin ise kayıtlı cep telefonu numaralarından OPET, T.C. kimlik no, doğum tarihi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazmaları ve 4421’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

Exit mobile version