Orman Bakanlığı 1500 kişilik kadro ile tarım işçisi alımı gerçekleştirecek!

Tarım Orman Bakanlığı yeni işçi alımı gerçekleştireceğini paylaşmıştı. Alım ilanı Resmi Gazete’den duyuruldu.

Tarım Orman Bakanı olarak bilinen İbrahim Yumaklı bakanlık binası içerisinde istihdam edilecek 1500 tarım işçisinin alınacağını paylaşmıştı. Konuyla ilgili detaylar aktarıldı. İşte detaylar…

Bakanı İbrahim Yumaklı paylaştı

Bakan İbrahim Yumaklı yeni personel alımlarını paylaşmaya devam ediyor. Bir paylaşımda bakanın sosyal medya hesabı üzerinden geldi. Bakanı İbrahim Yumaklı yeni personel alımı ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşım yaptı. Tarım Orman Bakanlığı’’nın ailesinin gücüne güç katmaya devam ettiği belirtildi. Geçtiğimiz aylar içerisinde duyurulan 1500 tarihçisi alımı ile ilgili sürecin başlatıldığı aktarıldı. İşe alınacak olan personel kapsamında bakanın taşra teşkilatı üzerinde istihdam sağlayacak belirtildi. İlanlar ise 19 Şubat 2024 tarihine kadar iş günün resmi web sayfasından yayınlanacak.

Başvuru detayları tek tek paylaşıldı

Tarım Orman Bakanlığı’nın paylaşmış olduğu 1500 kişilik tarım işçisi alımı ile ilgili detaylı süreç aktarıldı. İlanlar 19 Şubat 2024 tarihinde paylaşılacak. İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden yayınlanacak olan ilanlara başvurular gerçekleştirilecek. Başvurulan iş adına verilen okulun ilgili bölümleri üzerinden ya da programların son başvuru tarihi itibari ile birlikte bu bölümlerden mezun olması gerekecek. Diğer başvuru şartları ile ilgili detaylar Resmi Gazete’den paylaşıldı. Bakan Yumaklı ise yeni mesai arkadaşlarımız adına şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyerek iyi dileklerini paylaştı.

2024 yılı yeni personel alımı

2024 yılına gelmesiyle birlikte her ay düzenli olarak bakanlıklar tarafından personel alımı ilanları paylaşılıyor. Personel alımları kapsam içerisinde vatandaşlar istihdam ediliyor. Yeni bir personel alımı da tarım orman Bakanlığından geldi. Tarım Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak amaçlı olarak 1500 TL mi çıkalım gerçekleştirilecek. İlanlar 13 Şubat 2024-19 Şubat 2024 tarihleri aralığında iş günü resmi web sayfasından duyurulacak. Bakanlığın taşra teşkilatı üzerindeki kamu kurum ve kuruluşları üzerine işçi alınması üzerinde uygulanacak usul ve esaslar hakkındaki Yönetmelik hükümleri uyarınca istihdam edilecek olan personeller adına gereken şartların sağlanması gerekecek.

Exit mobile version