Oses Çiğköfte Bayilik (Franchise) Başvurusu, Şartları ve Ücreti

Oses Çiğköfte’nin geçmişi yaklaşık 30 yıl öncesine 1993’e kadar uzanır. İşletme bugün yönetim kurulu üyesi olan Osman Yaşar’ın önderliğinde kurulmuştur. OSES Grup’un ürün yelpazesi çiğköfte ağırlıklı olmak üzere içecek türleri ve soslara kadar çeşitlilik gösterir.

Avrupa Birliği standartlarıyla uyumlu ilk çiğköfte fabrika kurucusu olma unvanına sahip Osman Yaşar, işletmeyi bugünlere seyyar satıcılık arabasıyla çalıştığı dönemden getirmiştir.

“100 Büyük Franchise Şirketi” listesini yayımlayan Ekonomist Dergisi, 2017 yılında Oses Çiğköfte’yi birinci seçmiştir.

Oses Çiğköfte bayiliği almak karlı olduğu kadar diğer franchise anlaşmalarına göre daha kolaydır. Nitekim Oses çiğköfte, franchise başvurularında franchise bedeli istememektedir. Üstelik franchise kurulum aşamasında işletme ileri seviyede destekçi olmaktadır.

Oses Çiğköfte Bayilik Şartları Nelerdir?

 Oses Çiğköfte bayiliği şartları şu şekilde belirlenmiştir:

2022 Oses Çiğköfte Franchise Bedeli Ne Kadar?

Oses Çiğköfte franchise ücreti 20 bin TL ile 50 bin TL arasında farklılık gösterir. Oses Çiğköfte bayilik başvurularında franchise ücreti istemezken yatırım masraflarını karşılamasını bekler. Bayilik ücreti almaması açısından rakiplerinden daha avantajlı franchise koşulları sunan Oses Çiğköfte, mağaza tasarımından diğer yatırım masraflarına kadar giderleri ödemez.

 Oses Çiğköfte Bayiliği Nasıl Alınır?

 Oses Çiğköfte bayiliği almak için başvuru esnasında aşağıdaki adımlar izlenmelidir;

Oses Çiğköfte bayilik başvurusunda bulunmak isteyen franchise adaylarının yararlanabilecekleri kurumsal iletişim adresleri aşağıdaki gibidir;

Oses Çiğköfte Web Adresi: https://www.oses.com.tr/

Oses Çiğköfte Mail Adresi: info@oses.com.tr

Üretim Merkezi Telefonu: 0850 480 67 37

Müşteri Hizmetleri Telefonu: 444 50 02

Faks : 0212 419 02 99

Oses Çiğköfte’nin Kaç Tane Bayisi Var?

Oses Çiğköfte bayi sayısı yaklaşık 800’dür. Oses Çiğköfte, Türkiye’de 79 ilde yurtdışında ise 30’dan fazla şubesiyle yurtiçi ve yurtdışı çapta 800’den fazla mağazasıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

Oses Çiğköfte Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Oses Çiğköfte müşteri hizmetleri telefon numarası 444 50 02 üzerinden görüşme sağlanarak veya genel merkez aranarak bayilik hakkında detaylı bilgi alınabilir.

Exit mobile version