Eğitim

ÖSYM sınava girecek adaylara duyurdu: Giriş belgesini artık alabilirsiniz!

ÖSYM bugün yaptığı duyuru ile giriş belgesi açıklamasında bulundu. Resmi internet sayfası üzerinden yazılı açıklamada bulunan ÖSYM, 28 Mayıs 2022 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2022/7 Almanca/Fransızca adayların sınav giriş belgelerini bugünden itibaren alabileceklerini bildirdi.

ÖSYM tarafından yapılacak sınavlara katılım sağlayacak adaylar son açıklamaları merak ediyorlar. ÖSYM bugün yeni bir duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda YDS sınavına giriş için gerekli olan belgelerin erişime açıldığı bildirildi.

Söz konusu açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

28 Mayıs 2022 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2022/7 Almanca/Fransızca adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.
Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.00’ten itibaren T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!
28 Mayıs 2022 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2022/7 Almanca/Fransızca için adaylar, saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.