Ekonomi

Otomobil alacak olan vatandaşlara 500 bin liraya kadar nakit destek!

Garanti BBVA tarafından taşıt kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kampanya kapsamında otomobil alacak olan vatandaşlara 500 bin liraya kadar nakit verilebileceği belirtildi. Bu kredi kampanyasına başvurular online yapıldığı gibi banka şubeleri üzerinden de yapılabilir.

Bu taşıt kredisi kampanyası kapsamında 120 bin liraya kadar olan kredilerde vade sayısı 60 aya kadar çıkarken 120 bin lira üstü krediler için vade sayısı 48 aya kadar çıkıyor.

KREDİNİN DETAYLARI

Taşıt kredisi kampanyasının detaylarına ilişkin Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Araç mı satın almak istiyorsunuz? Alacağınız araç belli olsun ya da olmasın, doğru yerdesiniz! Bütçenize uygun ödeme planını hesaplamak ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmek için hesap makinemiz hemen aşağıda yer alıyor.

Eğer KOBİ’yseniz, yukarıdaki butona tıklayarak KOBİ başvuru sayfamızdan kendiniz ya da şirketiniz için hesaplama ve başvuru yapabilirsiniz.

Fiyatlamamız aracın marka/model/model yılına göre değişebilmekte olup nihai fiyatlama başvuru tamamlama noktalarımızda (şube ve anlaşmalı bayi) yapılmaktadır.

Bireysel amaçlı kredinizi araç bedeli 120.000 TL ve altında olan araçlar için maksimum 60 aya, 120.000 TL üzerinde olan araçlar için ise maksimum 48 aya varan vadelerle kullanabilirsiniz.”

BAŞVURU 

Taşıt kredisine başvuru yapacak olan vatandaşların 18 yaşından büyük olmaları gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar başvuru yapabiliyor ve başvurular için dört farklı kanal sunuldu. Bu kanallar ise şöyle:

Dilediğiniz Garanti BBVA Şubesi

Tercih edeceğiniz anlaşmalı otomobil bayilerimiz

Bir alo kadar yakınınızdaki 444 OTOM (444 6866)

Aşağıdaki linkte yer alan başvuru formu

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.