Otomobil Alacaklara Müjde! Ay Sonuna Kadar Geçerli Faizler Başladı!

Koronavirüs döneminde özellikle ikinci el araç fiyatlarının artmasıyla otomobil almakta tereddüt eden vatandaşlar için kurban bayramına özel kampanyalar başladı. Otomotiv firmaları Temmuz ayına özel faiz oranları yeniledi. Yeni araba alacaklar için otomotiv firmalarının yeni faiz oranları ne kadar oldu? Hangi firmada bayrama özel faiz kampanyaları başladı?

BMW Kampanyası

BMW 1 Serisi, 2 Serisi Gran Coupé, 2 Serisi Active Tourer, 3 Serisi, 5 Serisi, X1 ve X2 modellerinde kampanya kapsamında yüzde 0 sıfır faizli kredi seçeneği ve takas desteği sunuyor. Kampanya kapsamında, 1 Serisi ve 2 Serisi Gran Coupé modellerinde 24 aylık vadeli kredi kullanımlarında yüzde 0 faizli finansman ve takas desteği yer alıyor.

CİTROEN Kampanyası

Citroen Berlingo Van, 55 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi ile 175 bin TL’den satışa sunuluyor. Jumpy, Jumpy Van ve Jumper modelleri de 60 bin TL için 12 ay vadeli 0 faizli kredi imkanı ile kullanıcılar buluşturuluyor. Ayrıca her 3 model için, 90 bin TL’ye 18 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi kampanyası da ay boyunca tercih edilebiliyor.

DACİA Kampanyası

Temmuz ayında bir Dacia sahibi olmak isteyenlerin, kredi taksiti ödemelerini 2022 Ocak ayına kadar erteleyebildikleri açıklandı. 1.500 TL yakıt hediyesi ve 1.000 TL Dacia Kasko indiriminden de yararlanılabilen kampanya kapsamında, 1 yıl uzatılmış garanti ve ilk periyodik bakım paketi de sunuluyor.

KİA Kampanyası

Kia, Temmuz ayı kampanyası kapsamında binek modellerini 12 ay yüzde 0.99 faiz seçeneği ile tüketicileri ile buluşturuyor. Yapılan açıklamaya göre, Sportage modeli Temmuz ayına özel 100 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz seçeneği ile satışa sunuluyor. Kia’nın C hatchback segmentindeki modeli Ceed ise 50 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz seçeneği ile kampanyaya dahil olmuş durumda.

MERCEDES-BENZ Kampanyası

Mercedes-Benz, Temmuz ayına özel olarak C-Serisi otomobillerde 355 bin TL krediye 12 ay, yüzde 0,59 faizli kredi seçeneği sunuyor. GLB modeli ise Temmuz ayında 355 bin TL, 12 ay, yüzde 1,44 faizli kredi imkanı ile satışa sunuluyor. E-Serisi Sedan otomobil sahibi olmak isteyen müşteriler için de 500 bin TL’ye, 12 ay, yüzde 1,44 faiz oranı sunuluyor. Alman markanın hafif ticari modellerinden Vito’da Mercedes-Benz Kasko tercih edildiği takdirde, 150 bin TL kredi için, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanı yer alıyor.

OPEL Kampanyası
Exit mobile version