Ekonomi

Otomobil Sahibi Olmak İsteyenler Dikkat! Volkswagen Kampanyalarını Duyurdu

Araba sahibi olmak isteyenler için Volkswagen duyurdu. Volkswagen Doğuş Finans’tan  %1,64 avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sunuyor. Volkswagen resmi internet sitesinden sıfır araç sahibi olmak için kampanyalarını sundu. 

Avantajlı Kampanyalardan Yararlanmak için Volkswagen resmi internet sitesinde yapılan duyuruya göre;

 Volkswagen araba sahibi olmak artık çok kolay. Volkswagen Doğuş Finans’tan (vdf) %1,64 avantajlı faiz oranıyla kredi imkanı sizleri bekliyor. Bunun için araç kredinize, Volkswagen’inizi ilk günkü gibi korumanıza yardımcı Hep Yeni Paketi’nden iki sigorta ürünü eklemeniz yeterli.

Kampanya dahilinde, 6 ila 48 aylık vadelerde %1,64, 49-60 aylık vadelerde %1,74 faiz oranları uygulanmaktadır. 37-60 ay vade seçeneğine sigorta ürünü eklenemez. Tüzel ve BVL kredi başvurularında sigorta ürünü eklenebilir.

Yukarıda belirtilen vadeler ve koşullar dışında bir kullanım gerçekleştirmek isterseniz, Volkswagen Yetkili Satıcılarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

* Kredi kampanyası, 6-48 ay vade seçeneklerinde, Hep Yeni Paketi kapsamındaki iki sigorta ürünüyle birlikte alınacak Volkswagen Binek Araç modelleri için geçerlidir. Hep Yeni Paketi, 4 yıla uzatılmış garantiyi (Volkswagen Garanti Plus®), 1 yıllık kaskoyu ve %1,64 – %1,74 arasında değişen kredi faiz oranını kapsar. Hep Yeni Paketi kapsamında sadece bir sigorta ürünü alındığı takdirde (Volkswagen Kasko® hariç) kredi faiz oranı, 6 ila 48 aylık vadeler için %1,69, 49-60 ay vade için %1,74 olarak uygulanır. Herhangi bir sigorta ürünü alınmadığı takdirde uygulanacak faiz oranları ise 6 ila 48 aylık vadeler için %1,74, 49-60 ay vade için % 1,79 şeklindedir. 60 ay vade seçeneği Tüzel ve Vergi Levhasına sahip bireysel başvurularda geçerlidir.