Editörün SeçtikleriEkonomi

Otomobil sahipleri dikkat! Yarın 23:59’a kadar kesin başvurun: Ücretsiz olacak

Vakıfbank tarafından otomobili olanlar için çok önemli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında yapılan duyuruda VakıfBank Troy logolu bireysel kredi kartınız ile 25-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız her 1.000 TL-50.000 TL arası peşin MTV ödemenizi faizsiz 6 ay taksitlendirilebileceği ifade edildi. Ayrıca yapılan duyuruda gib.gov.tr üzerinden tek seferde yapacağınız her 1.000 TL-20.000 TL arası peşin MTV ödemeniz ise faizsiz 5 taksit olarak yansıtılacağı ifade edildi.

31 TEMMUZ’DA SONA ERECEK

Yapacağınız harcamanın taksitlendirilebilmesi için, işlem dönem içine geçtikten sonra internet bankacılığı, VakıfBank Mobil veya 0850 222 0 724 VakıfBank Müşteri İletişim Merkezi kanalıyla taksit talebinin iletilmesi gerektiği belirtilen duyuruda taksitlendirme yapabilmeniz için taksitlendirmek istediğiniz peşin işlem, dönem içi işlemlerde yer almalı, ekstreniz henüz kesilmemiş olmalı ve işlem yapılan kartınız aktif olması gerektiği ifade edildi.

Ayrıca banka tarafından yapılan duyuruda peşin işlemin provizyondan dönem içine geçmesi, Bankamız sorumluluğunda olmadığı ifade edilerek 25-31 Temmuz 2024 tarihleri arası yapacağınız alışverişler için en geç 2 Ağustos 2024 tarihine kadar taksit talebi iletilmesi gerektiği ve kampanyaya e-ticaret işlemlerinin de dahil olduğu vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar, düzenli fatura ödeme talimatları, para transfer işlemleri ve finansal kurum ödemeleri, çok katlı mağaza, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.

Ticari kartlar ile yapılan işlemler, yurt dışı işlemler, üye işyerlerinden yapılan taksitli işlemler, kuyum, nakit avans, devreden bakiye, faiz ve ücretler, puan kullanım işlemleri taksitlendirilemeyecektir.

Kampanyadan sadece bireysel kredi kartları faydalanabilir.

Mobil Temassız Ödeme ile yapılan işlemlere ‘’peşine taksit’’ sadece VakıfBank Müşteri İletişim Merkezinden yapılabilmektedir.

Taksitlendirme işlemi için, kart takip statüsü normal olmalıdır. Bir dönem ve üzeri gecikmede bulunan kartlar uygulama kapsamı dışında bırakılmıştır.

İdari veya kanuni takibe alınmış bir kart hizmetten faydalanamamaktadır.

Sonradan taksitlendirme işleminin iptali, yalnızca işlemin yapıldığı gün ve VakıfBank Müşteri İletişim Merkezi (0850 222 0 724) üzerinden yapılabilmektedir.

Peşine Taksit veya Erteleme yapılan işlemin iade edilmesi durumunda, Peşine Taksit Erken Kapama işlemi 0850 222 0 724 VakıfBank Müşteri İletişim Merkezi kanalıyla yapılabilir.

Ek kart, sanal kart veya asıl kart ile yapılan alışverişler ayrı ayrı taksitlendirilebilir.

Bir kart üzerinden aynı dönemde birden fazla alışveriş taksitlendirebilir.