Ekonomi

Otomobili olanlar dikkat: Yüzde 50 indirim duyurusu yapıldı!

Otomobil sahibi vatandaşlar için duyuru yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, 31 Mayıs tarihine kadar kasko sigortasında %50’ye varan özel indirimlere ek kasko tutarının %10’u kadar Puan hediye fırsatı sağlanacak.

Yapı Kredi Bankası internet sayfası üzerinden araç sahibi vatandaşlar için duyuruda bulundu. Yapılan duyuruda, kasko poliçesi oluştururken hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimini seçerek %50’ye varan fiyat avantajı sağlanacağı bildirildi. Söz konusu kampanya 31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek.

 

Kampanya detayları ise şöyle:

TSK Mensubu ve Eşi, Öğretmen, Üniversite Öğretim Üyesi, Emniyet Mensubu(Polis), Mülki İdare Mensupları (Vali, Kaymakam ve Yardımcıları), Yargı Mensupları (Hakim, Savcı ve Yardımcıları) ile Koç Ailem Üyeleri’ne özel %25’e varan meslek indirimi,

Aracınızı kullanacak sürücü sayısına göre %20’ye varan sürücü indirimi,

Mevcut poliçeniz ya da önceki aracınızın plakası ile hasarsızlık indirimlerine ek olarak,

01 Mart – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden alınan Kasko sigortasında kasko tutarının %10’u kadar puan hediye!
Kasko’nun seçimli teminat yapısı ile poliçenizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda kişiselleştirebilirsiniz. Allianz Sigorta güvencesiyle aracınızı kaza, yangın, hırsızlık, üçüncü şahıs sorumluluk gibi risklere karşı güvence altına alabilirsiniz.
Kasko’nuzu almak ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilir ve Bireysel İnternet Şubesi’ne hemen giriş yapabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için World Mobil İndir butonuna tıklayarak World Mobil’i telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve World Mobil’e giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.