Otomobili olanlar istasyonlara akın edecek! Benzin, motorin ve LPG’ye indirim yapıldı

Ziraat Bankası Bankkart tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında yapılan duyuruda Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında 16 Ağustos – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 240 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi. Bu kampanyadan kazanılan puanlar ise bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 240 TL indirim yapılacak.

30 EYLÜL’DE BİTECEK

Yapılan duyurunun devamında Kampanya 16 Ağustos-30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr’den kampanyaya katılım sağlanması gerektiği ifade edilerek Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 240 TL Bankkart Lira verileceği paylaşıldı.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabileceği ifade edilen duyurunun devamında aynı gün tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil olacağı bildirildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 4 Ekim 2024 tarihinde yüklenecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında da kullanılabilir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Exit mobile version