Oturduğu yerden para kazanmak isteyenlere, Denizbank’tan müjde: Herkese, geri ödemesiz 300 TL bonus para hediyesi verilecek!

2022 yılının gelmesi ile birlikte ekonomik şartları göz önünde bulundurarak çeşitli alanlarda hizmetler geliştiren Denizbank, yepyeni bir kampanyasını daha duyurdu. Banka, her ay harcama yapma sözü veren müşterilerinin hesaplarına bonus para yüklemesi yapılacağını bildirdi.

Denizbank Bonus Para Kampanyası

Yeni yıla girilmesi ile birlikte hem emekli müşterileri hem de diğer kategoriler altında yer alan kayıtlı- kayıtsız tüm müşterileri için çeşitli hizmetler geliştiren Denizbank, sunduğu avantajlı fırsatlar ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başardı.

Banka, son dakika açıklaması ile yayınlamış olduğu yeni kampanya haberi ile bir kez daha dikkat çekti. Resmi internet sitesinde yayınlamış olduğu kampanya haberi ile zorlu ekonomik şartlarının olduğu şu günlerde herkesi umutlandıran Denizbank, ilgili şartları sağlayan her müşterisine 300 TL’ye varan bonus para hediyesi vereceğini bildirdi.

Denizbank Bonus Para Kampanyası Katılım Detayları

Denizbank, yeni dönemde Denizbank kredi kartları ile alışveriş yapan müşterileri için geliştirmiş olduğu 300 TL değerinde bonus para kampanyası için detayları şu şekilde belirledi:

Denizbank Bonus Para Kampanyası Katılım Başvurusu

Denizbank’ın yeni dönemde bonus para kazanma kampanyasının avantajından yararlanmak için bankanın mobil uygulaması aracılığı ile kampanya başvurusu yapılması gerekmektedir.

Exit mobile version