Oyuncu Aslı Enver’in hayranları, video paylaşımından sonra şok geçirdi! Kız çocuğunun benzerliği şaşkınlık yarattı!

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde İbrahim Kendirci, Pelin Karahan, Dağhan Külegeç gibi isimlerin yer aldığı Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde Mine karakterine hayat veren Aslı Enver, o dizi ile birlikte ekranlara tutundu. Güzelliği, oyunculuk performansları ve mütevaziliği ile dikkat çeken oyunculardan olmayı başaran Aslı Enver, o günden bu yana birçok farklı senaryonun içerisinde kendini gösterdi.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda oldukça deneyimli isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin isimli dizide de kendini bir kez daha sevdirmeyi başaran Aslı Enver, senaryo seçiciliğinden ötürü ekranlarda uzun soluklu projelerde yer aldı. Ta ki son rol aldığı dizi Babil’e kadar.

Son dizisinden olduğu gibi Babil dizisinde de Star TV ekranları aracılığı ile izleyiciler ile buluşan Aslı Enver’e, Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay eşlik etmişti. Ancak dizi, iyi bir senaryoya ve sağlam bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına rağmen reytingleri giderek düştü. Aslı Enver, sonuç olarak beklenenden çok daha önce ekranlara veda etmek zorunda kalan Babil dizisinden sonra ekranlarda bir daha boy göstermedi.

Pandeminin de araya girmesi ile birlikte dizi setlerine ara verme kararı aldığını açıklayan Aslı Enver, İpek Bilgin’in de yer aldığı “Sırça” isimli bir tiyatro oyununa dahil olmuştu. Yakın zamanda Disney Plus için yeni bir senaryoya hazırlanacağı bilinen Enver, bu sıralar bol bol tatil yapıyor ve aile ile vakit geçiriyor.

Instagram Hesabına Ağırlık Verdi!

Normal zamanlarda sosyal medyayı pek de aktif olarak kullanmayan Aslı Enver, dizi setlerine ara vermesi ile birlikte sosyal medyaya yöneldi. Çıktığı tatilleri, gezdiği yerleri paylaşan Aslı Enver, böylelikle ekranlarda olamamasına rağmen seyirci ile bağını koparmamış oldu.

“TB” Paylaşımı!

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından kucağında bir kız çocuğu ile çekilmiş olan görüntülerini paylaşan Aslı Enver ile kız çocuğu arasındaki benzerlik, ünlü oyuncunun hayranlarını oldukça şaşırttı.

Yeğeniymiş!

Aslı Enver ile kucağındaki çocuk arasındaki bağlantı oldukça merak edildi. Kızın Aslı Enver’in abisinin kızı Liya olduğu öğrenildi.

Exit mobile version