Magazin

Oyuncu çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in düğün tarihleri belli oldu! Önce Almanya’ya ardından da İtalya’ya gidecekler!

Magazin gündeminde kısa ömürlü aşkların yer almasına karşı duyarsızlaşan sosyal medya kullanıcıları, gerçek aşkı bulduklarına inandıkları oyuncu çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’i gündeme taşımayı başardı. Uzun yıllardır birlikte olan ve aşk yaşamaya başladıkları günden bu yana herhangi bir olumsuz habere isimleri karışmamış olan ünlü çift, önümüzdeki günlerde nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Hem ayrı ayrı hem de çift olarak ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Gürel ve Çayoğlu’nun nerede ve ne zaman evlenecekleri, merak konusu oldu.

Nikahın Detayları Belli Oldu!

2014 yılında Kiraz Mevsimi setinde tanışan ve o yıldan bu yana beraber olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, uzun zamandır kendilerinden beklenen evlilik haberini geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. Evlilik teklifinin ardından hayranlarını sevince boğan ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda sade bir isteme töreninin ardından nişanlandı.

Çiftin nişan töreninin tamamlanmasının ardından evlilik hazırlıkları başladı. Ünlü çiftin 16 Temmuz tarihinde Almanya’da sade bir nikah töreni düzenleneceği öğrenildi. Tören için Almanya’nın tercih edilmesinin nedeni ise Serkan Çayoğlu’nun ailesinin orada yaşıyor olması olarak gösterildi.

Düğün Treni İtalya’da!

16 Temmuz tarihinde Almanya’da gerçekleşecek nikah töreninin ardından düğün için hazırlıklarını sürdürecek olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katılacakları sade bir düğün töreni düzenleyecek. Düğün, İtalya’nın Verona kentinde gerçekleşecek.

Düğün Tarihi Belli Oldu!

Aşıkların birbirlerine daha da aşık olmalarını sağlayan eşsiz güzelliklere sahip olan İtalya’da düğün töreni gerçekleştirecek olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’in, bu töreni 13 Ağustos tarihinde düzenleyecekleri öğrenildi. Her zaman sadelikten yana olan Gürel’in gelinlik tercihinin nasıl olacağı, şimdiden merak konusu oldu.