Magazin

Oyuncu Kadir Doğulu’dan meslektaşı Kerem Bursin’e sert yanıt: Türk toplumunda böyle bir şey yok!

Yer aldığı diziler ve reklam filmleri ile Türkiye’de milyonlarca kişiye hitap etmeyi başaran ünlü oyuncu Kerem Bursin, son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli dizisi ile ününün yurtdışına kadar yayılmasını sağlamıştı. Kariyerinin başlarında Amerika’da çekilen yapımlarda da yer alan sonrasında ise ülkesine geri dönerek oyunculuk kariyerine burada devam etmeye karar veren Kerem Bursin, son dizisinden sonra İspanya başta olmak üzere pek çok yabancı ülkede milyonlarca sevene sahip olmuştu.

Yalnızca oyunculuğu ve popülerliği ile değil, günden güne artan hayran kitlesine rağmen mütevazilik örneği olan davranışları ile de takdirleri toplamayı başaran Kerem Bursin, geçtiğimiz günlerde Türk oyuncularının egolarına ilişkin bir eleştiride bulundu. Bursin’in yaptığı eleştirilere ise kendisi gibi oyuncu olan ve arkadaş oldukları bilinen Kadir Doğulu’dan cevap gecikmedi. Kadir Doğulu vermiş olduğu cevapla yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

Kerem Bursin’den Türk Oyunculara Eleştiri!

Başarılı bir kariyer grafiğine sahip olan oyuncu Kerem Bursin, ününün ülke sınırlarını aşmış olmasına rağmen çizgisini asla bozmadan ilerlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren ve Türk oyuncularına karşı eleştirel bir dil kullanan Bursin, sözleri ile gündeme oturmayı başardı.

Türk oyuncularının popülerlik seviyelerinin artması ile egolarının da arttığını savunan Kerem Bursin, bu sözleri ile birçok meslektaşını kızdıracağa benziyor.

“Yabancılarda Böyle Bir Şey Yok!”

Yabancı oyuncularda ego diye bir kavramın olmadığını ve böyle bir şeye şahsi olarak da şahitlik etmediğini belirten Kerem Bursin, egonun yanlış bir şey olduğunu ifade etti.

Meslektaşından Cevap Gecikmedi!

Kerem Bursin’in Türk oyunculara dair yapmış olduğu eleştirilere, meslektaşı ve arkadaşı Kadir Doğulu’dan cevap gecikmedi. Türk toplumunun yapısında ego diye bir şey olmadığını sağ duyunun, medeniyetin ve vicdanın Türk medeniyetinde hat safhada olduğunu belirten Kadir Doğulu, bu özelliklerin gösterilememesinin Türk halkının Avrupa ve Amerika’dan etkilenmiş olmasından kaynaklandığını iddia etti.