Oyuncu Orhan Aydın’ın kızı enkaz altında kalmıştı: Acı haber geldi!

Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından acı haberler gelmeye devam ediyor. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremde arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın’ın kızı ve eski eşi de Hatay’da enkaz altında kalmıştı. Aydın’ın eski eşi kurtarıldı ancak kızından acı haber geldi.

ENKAZ ALTINDA KALMIŞLARDI

Oyuncu Orhan Aydın kızı Eylem ve eski eşi Elif Torun Öneren’in enkaz altında kaldığını açıklayıp, yardım istemişti. Çok geçmeden Orhan Aydın’ın eski eşi Elif Torun Öneren, enkaz altından çıkarıldı. Aydın, “Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış. Sıra kızımda. Haydi canım benim haydi diren. Tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır” ifadelerini kullandı.

Depremin 6’ncı gününde Orhan Aydın’ın kızı Eylem Aydın’dan acı haber geldi. Hatay’da 36 saat süren çalışmalarının ardından Eylem Aydın’ın cansız bedenine ulaşıldı.

ACI HABER GELDİ

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Orhan Aydın’a güzel bir haber veremedik. Çok üzgünüm. 36 saat kesintisiz süren çalışma sonrası değerli kızı Eylem Şafak Aydın enkazdan çıkarıldı. Başımız sağ olsun” mesajını paylaştı.

Exit mobile version